Vācijas aizsardzības ministre aicinājusi KF informēt par karaspēka pārvietošanām

© Sputnik / Валерий Мельников / Pāriet pie mediju bankasČečenu Republikas IeM īpašo uzdevumu vienības karavīri trīs reizes desantējās Ziemeļpola rajonā. Foto no arhīva
Čečenu Republikas IeM īpašo uzdevumu vienības karavīri trīs reizes desantējās Ziemeļpola rajonā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Urzula fon der Leiena atbalstījusi NATO stratēģiju, kā atbildi uz "agresiju" no KF puses, tomēr, uzsvērusi nepieciešamību uzlabot attiecības ar Krieviju.

RĪGA 26. jūnijs — Sputnik. Vācijas aizsardzības ministre Urzula fon der Leiena aicinājusi Krieviju  atklāti informēt par karaspēka skaitu un pārvietošanām.

"Būtu prātīgi, ja NATO un KF EDSO ietvaros atklāti informētu par savu karaspēku skaitu un pārvietošanām. No NATO puses, kas ir pilnīgi aizsardzības savienība, šāds piedāvājums tika ierosināts jau sen," — ministra teikto citē Sputnik Uzbekistāna, atsaucoties uz interviju laikrakstam Bild am Sonntag.

Fon der Leiena atbalstījusi NATO stratēģiju, kā atbildi uz "agresiju" no Krievijas puses.

Vienlaikus viņa uzsvērusi nepieciešamību uzlabot attiecības ar Krieviju, bet, lai to īstenotu, Maskavai pēc Fon der Leienas teiktā, ir jāievēro starptautiskie noteikumi.

"Dialogam ir vajadzīgi vismaz divi," — teikusi ministre.

Ziņu lente
0