Krievijas un Slovākijas mačs aizritējis bez incidentiem

© Sputnik / Виталий Белоусов / Pāriet pie mediju bankasFutbols. 2016. Eiropas čempionāts. Krievijas un Slovākijas spēle
Futbols. 2016. Eiropas čempionāts. Krievijas un Slovākijas spēle - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas čempionātā futbolā Slovākija uzvarēja Krieviju ar rezultātu 2:1. Nekādi incidenti un konflikti krievu un slovāku līdzjutēju starpā netika konstatēti.

RĪGA, 16. jūnijs — Sputnik. Vakar stadionā Lillē noslēdzās Krievijas un Slovākijas komandu tikšanās. Ar rezultātu 2:1 uzvaru izcīnīja slovāku futbolisti.  Sputnik sazinājās ar krievu līdzjutēju Annu, sabiedriskās apvienības "Krievija mīl futbolu" dalībnieci un iztaujāja par situāciju Lillē.

"Šodien pie ieejas stadionā notika stingra kontrole, — stāstīja Anna. — Bija organizēti vairāki drošības kordoni. Principā, bija problemātiski ienest stadionā jebkādus aizliegtus priekšmetus."

Pēc mača beigām skatītāji ātri izklīda. Krievijas līdzjutēji stadionu pameta gandrīz nekavējoties bez jebkādiem incidentiem. Toties Slovākijas sektorā valdīja emociju vētra. Slovāku tribīnēs sākās īsti svētki.

"Protams, Krievijas līdzjutēju noskaņojums nav īpaši priecīgs, — paskaidroja Anna. – Lai nu kā, šī tomēr vēl nav pēdējā spēle, tāpēc mēs ticam uzvarai."

Ziņu lente
0