Video

Helikopters "Nakts mednieks" un cita tehnika no Krievijas izstādē Parīzē

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas aizsardzības rūpniecības organizācijas "Rosoboroneksport" speciālisti iepazīstināja ar jaunāko militārās nozīmes produkciju no Krievijas. Apmeklētājiem bija iespēja to aplūkot Starptautiskajā bruņojuma un militārās tehnikas izstādē Eurosatory 2016 Parīzē.

Pirmdien izstādē Eurosatory 2016 organizācija "Rosoboroneksport" demonstrēja tehniku, kuras vidū bija tanki T-90S un T-90MS, bruņutransportieris BTR-82A, reaktīvā zalves uguns sistēma "Smerč", zenītraķešu kompleksi "Pancirj-C1", "Buk-M2E" un "Tor-M2KM", kā arī cīņas helikopteri Ka-52 un Mi-28NE ("Nakts mednieks").

Uzņēmuma preses dienests informēja, ka "Rosoboroneksport" izstādes gaitā piedalīsies pārrunās ar partneriem no Eiropas un valstīm, kas tradicionāli iegādājas bruņojumu no Krievijas.

Starptautiskā bruņojuma un militārās tehnikas  izstāde Eurosatory 2016 notiek no 13. līdz 17. jūnijam Parīzē. Aizsardzības rupniecību tajā pārstāv arī koncerns "Kalašņikovs", zinātniskā ražošanas apvienība "Splav", "Švabe" un citi uzņēmumi.

Ziņu lente
0