Džulians Asanžs uzstāsies starptautiskajā mediju forumā Maskavā

© AFP 2023 / John Stillwell Основатель WikiLeaks Джулиан Ассанж
Основатель WikiLeaks Джулиан Ассанж - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
WikiLeaks dibinātājs Džulians Asanžs uzstāsies mediju forumā "Žurnālistikas jaunā ēra".

RĪGA, 5. jūnijs – Sputnik. Žurnālists, WikiLeaks dibinātājs un galvenais redaktors Džulians Asanžs uzstāsies starptautiskajā mediju forumā "Žurnālistikas jaunā ēra: atvadas no pamata tendencēm", ko  organizē starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa".

Джулиан Ассанж, основатель сайта WikiLeaks - Sputnik Latvija
ANO secina: Asanžs aizturēts nelikumīgi

Slavenais žurnālists uzstāsies 7. jūlijā videotilta formātā no Ekvadoras vēstniecības Londonā. Asanža kungs atklās sesiju "Monopola beigas: atklātas informācijas ēra" un atbildēs uz foruma dalībnieku un žurnālistu jautājumiem.

Sesijā piedalīsies: rakstnieks, vācu televīzijas un radio kompāniju ARD / NDR žurnālists Huberts Zaipels (Vācija), informācijas aģentūras "Siņhua" Āzijas un Eiropas biroja direktors Faņ Veigo (Ķīna), žurnālists un rakstnieks Flemings Rouzs (Dānija), avīzes La Jornada korespondents Blanšs Petričs Moreno (Meksika), televīzijas un radio kompānijas NHK vecākais komentators Itije Isikava (Japāna).

Foruma progamma publicēta pasākuma mājas lapā.

Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" ir starptautiska mediju grupa, kuras mērķis ir operatīvas, apsvērtas un objektīvas informācijas sniegšana par notikumiem visā pasaulē, informācijas sniegšana auditorijai par dažādiem viedokļiem.

Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" iekļauj aģentūras informatīvo resursu līniju: RIA Novosti, R-Sport, RIA Nedvižimostj, Praim, RIA Reiting, InoSMI.

Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" ieņem vadošo vietu Krievijas plašsaziņas līdzekļu vidū tās izmantoto citātu ziņā un pakāpeniski pieaug tās brendu publicētās informācijas izmantošanas līmenis ārvalstīs. Aģentūra ir viena no visplašāk citējamajiem informācijas avotiem sociālajos tīklos un blogosfērā Krievijā.

Ziņu lente
0