Sputnik fotogrāfs izcīnījis balvu konkursā Adme Photo Awards

© Sputnik / Табылды КадырбековTabildi Kadirbekovs ieņēma trešo vietu konkursā – viņa uzņēmums, kurā iemūžināts kadrs no Mātes dienai veltītā koncerta Kirgizstānas galvaspilsētā, tika atzīts par vienu no labākajiem.
Tabildi Kadirbekovs ieņēma trešo vietu konkursā – viņa uzņēmums, kurā iemūžināts kadrs no Mātes dienai veltītā koncerta Kirgizstānas galvaspilsētā, tika atzīts par vienu no labākajiem. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Informācijas aģentūras un radio Sputnik Kirgizstāna fotokorspondents Tabildi Kadirbekovs izcīnījis balvu prestižajā fotokonkursā ADME PHOTO AWARDS 2016.

RĪGA, 4. jūnijs — Sputnik. Tabildi Kadirbekovs ieņēma trešo vietu konkursā – viņa uzņēmums, kurā iemūžināts kadrs no Mātes dienai veltītā koncerta Kirgizstānas galvaspilsētā, tika atzīts par vienu no labākajiem. Darbus vērtēja kompetenta žūrija, kurā strādāja talantīgie fotogrāfi Katerīna Plotņikova, Aleksandrs Petrosjans, Oļegs Oprisko, Aleksandrs Jakovļevs un Kirils Umrihins. Konkursā tika iesniegtas 4419 fotogrāfijas, no kurām žūrija izvēlējās 36 labākās.

"Strādājot Sputnik Kirgizstāna, man nereti ir iespēja piedalīties nozīmīgākajos, interesantākajos un aktuālākajos notikumos, iemūžināt īpašus brīžus. Esmu ļoti priecigs par to, ka mani darbi ir at,zīti startautiskā līmenī. Tas ir lielisks stimuls. Lai arī neliela, šī tomēr ir ļoti svarīga uzvara," — atzīmēja Sputnik fotokorespondents Tabildi Kadirbekovs.

Tabildi Kadirbekova fotolente publicēta šeit >>

Pirmo reizi starptautiskais fotokonkurss AdMe Photo Awards notika 2013. gadā. Tā mērķis ir iepazīstināt ar talantīgiem cilvēkiem, kuri saskata un saglabā apkārtējās pasaules skaistumu.

Sputnik (sputniknews.com) — ir ziņu aģentūra un radio ar multivides informācijas centriem vairākos desmitos valstu. Sputnik ietver vietnes vairāk nekā 30 valodās, analogo un ciparu apraidi, mobilās lietotnes un lapas sociālajos tīklos. Sputnik ziņas ik dienas iznāk angļu, arābu, spāņu un ķīniešu valodās.

Ziņu lente
0