Klintone: Trampa ievēlēšana par ASV prezidentu radīs sajūsmu Kremlī

© REUTERS / MIKE SEGARХиллари Клинтон.
Хиллари Клинтон. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Demokrātu partijas favorīte ASV prezidenta vēlēšanās Hilarija Klintone paziņojusi, ka republikāņa Donalda Trampa iespējamā ievēlēšana par ASV prezidentu kļūs par "svētkiem Kremlī", jo vājinās ASV.

RĪGA, 3. jūnijs — Sputnik. Demokrātu partijas favorīte ASV prezidenta vēlēšanās Hilarija Klintone paziņojusi, ka iespējamā republikāņa Donalda Trampa ievēlēšana par ASV prezidentu kļūs par "svētkiem Kremlī", jo vājinās ASV, ziņo RIA Novosti.

Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps draud Klintonei ar cietumu

"Maskavai un Pekinai skauž mūsu savienības visā pasaulē, jo viņiem nav nekā līdzīga. Viņiem ļoti patiktu, ja mēs ievēlētu par prezidentu tādu, kurš apdraudētu mūsu spēka avotu. Ja Donalds panāks savu, Kremlī būs svētki. Mēs nedrīkstam pieļaut, lai tas notiktu," — sacīja Klintone, uzstājoties Sandjego (Kalifornija) ar uzrunu par ārpolitikas jautājumiem, ko retranslēja amerikāņu TV stacijas.

Krievijas Ārlietu ministrijas vadītājs Sergejs Lavrovs iepriekš pavēstīja, ka Krievija ir gatava strādāt ar jebkuru amerikāņu līderi, un cer, ka tas būs konsekvents cilvēks ar spēju vienoties.

Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs savukārt norādīja, ka Krievijas valdība nožēlo, ka "Krievijas demonizācija" ir kļuvusi par amerikāņu vēlēšanu kampaņu nepieciešamu atribūtu.

Ziņu lente
0