Ceļo ar Sputnik!

© Sputnik / AlexTikhomirovТуристический проект Sputnik Латвия на экране компьютера
Туристический проект Sputnik Латвия на экране компьютера - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sputnik redakcijas sagatavojušas multivides ceļvežus pa NVS un Baltijas valstīm. Valstis laipni gaida viesus un grib iepazīstināt tos ar savām interesantākajām vietām.

RĪGA, 1. jūnijs — Sputnik. Starptautiskā ziņu aģentūra un radio Sputnik, sagaidot vasaras sezonu, uzsāka multivides ceļvežu projektu pa NVS un Baltijas valstīm. Sputnik piedāvā saviem lasītājiem iepazīties ar noderīgāku, interesantāku un svarīgāku informāciju par ceļojumiem pa Azerbaidžānu, Abhāziju, Armēniju, Baltkrieviju, Gruziju, Kazahstānu, Kirgizstānu, Moldovu, Igauniju, Latviju, Tadžikistānu, Uzbekistānu un Osetiju.

Kā nokļūt, kur apstāties, ko apskatīt, ko paēst? "Ceļo ar Sputnik" sakopojis spožākos atpūtas maršrutus pa vairāk nekā desmit valstīm, iekļaujot ieteikumus, kas varētu būt lietderīgi ikvienam tūristam. Projekta autori palīdzēs atrast atbildes uz jautājumiem, kas būtu interesanti katram tūristam. Sputnik redakcijas ar mīlestību sagatavoja ceļvežus, kas stāsta par svarīgāko un interesantāko katrā valstī.

"Ceļo ar Sputnik" iepazīstinās lasītājus ar dabu un arhitektūru, ieteiks, kur nobaudīt nacionālās virtuves garšīgākos ēdienus, kā arī dos padomu, kā un kur interesantāk un lietderīgāk pavadīt savu atvaļinājumu.

Sputnik — ir ziņu aģentūra un radio ar multivides informācijas centriem vairākos desmitos valstu. Sputnik ietver vietnes vairāk, nekā 30 valodās, analogo un ciparu apraidi, mobilās lietotnes un lapas sociālajos tīklos. Sputnik ziņas ik dienas iznāk angļu, arābu, spāņu un ķīniešu valodās.

Ziņu lente
0