Vācu uzņēmēji un politiķi apmeklēs Vācu kultūras dienas Krimā

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasEiropas Savienības un Vācijas karogi Berlīnē. Foto no arhīva
Eiropas Savienības un Vācijas karogi Berlīnē. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Delegācija no Vācijas piedalīsies apaļā galda diskusijās "Investīcijas – miera un sapratnes ķīla" un "Krimas attīstības perspektīvas".

RĪGA, 28. maijs – Sputnik. Oficiālā delegācija no Vācijas – uzņēmēji, politiķi un sabiedriskie darbinieki ieradusies Krimā, lai piedalītos Vācu kultūras dienās, portālam RIA Novosti pavēstīja Krimas valdības vicepremjers Ruslans Balbeks.

"Krimā ieradusies delegācija no Vācijas – uzņēmēji, deputāti, sabiedriskie darbinieki un politologi. Viņi piedalīsies vairākos pasākumos, kas veltīti Vācu kultūras dienām – tās republikā notiek no 24. maija līdz 1. jūnijam," – informēja Balbeks.

"Vācu delegācijas ierašanās Krimā ir kārtējā auksta ūdens šalts rusofobajiem politiķiem. Eiropas, tostarp arī Vācijas iedzīvotāji netic Eiropas propagandai un saviem politiķiem – viņi vēlas par visu pārliecināties paši. Adekvāti cilvēki vēlas paši savām acīm redzēt, ka mūsu pussalā neviens netiek apspiests vai vajāts politisku apsvērumu dēļ, ka šeit nav nekādu koncentrācijas nometņu," – paskaidroja Balbeks.

Politiķis pavēstīja, ka vācu delegācija piedalīsies apaļā galda diskusijās "Investīcijas – miera un sapratnes ķīla" un "Krimas attīstības perspektīvas", turklāt ieplānots amatieru hokeja mačs Štutgarte (Vācija) – Simferopole (Krievija).
Viņš pauda uzskatu, ka tautas diplomātija kārtējo reizi ir apliecinājusi savu pārākumu pār rusofobiju.

Ziņu lente
0