Ir noteikti elektronisko pieteikumu iesniegšanas termiņi studijām pamatstudiju programmām

© Sputnik / Evgeny Odinokov / Pāriet pie mediju bankasСтуденты университета
Студенты университета - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Portālā Latvija.lv online režīmā var atrast statistiku un sava pieteikuma vietu, kā arī pārkārtot savas prioritātes un pārskatīt studiju programmu izvēli.

RĪGA, 23. maijs — Sputnik. Elektronisko pieteikumu studijām augstskolās pieņemšana šogad sāksies portālā Latvija.lv 27. jūnijā, ziņo aģentūra LETA, atsaucoties uz Valsts reģionālās attīstības aģentūru.

Sanktpēterburgas Valsts universitāte - Sputnik Latvija
Sanktpēterburga aicina mācīties universitātē

Pirmajā kārtā pieteikties var līdz 12. jūlijam. Portālā ir aprakstīts pieteikuma noformēšanas algoritms.

Reģistrācijas iemaksa par pieteikšanu sastāda 30 eiro, neatkarīgi no izvēlētās mācību iestādes, augstskolu un programmu skaitu. Portālā online režīmā var novērot statistiku un sava pieteikuma vietu konkursā, kā arī mainīt prioritāšu secību un pārskatīt savu studiju programmu izvēli.

Elektronisko pieteikumu iesniegšana studijām augstskolās ir viens no vispopulārākajām portāla Latvija.lv pakalpojumiem — kopš 2010. gada tā tika izmantota vairāk nekā 890 tūkstošus reižu.

Pēterburga gaida

Sanktpēterburgas Valsts universitāte ir gatava uzņemt studentus no Latvijas, apmācībām izvēlētajā nozarē, atgādināja Krievijas vēstniecība Rīgā. Tie, kuri vēlētos mācīties bez maksas var iesniegt dokumentus dalībai konkursā līdz 15. jūnijam, savukārt apmācībai par maksu var pieteikties— līdz 8. jūlijam.

Dokumentu sarakstu un iesniegšanas algoritmu, lai piedalītos konkursā studijām Sanktpēterburgas valsts universitātē var apskatīt universitātes mājaslapā.

Ziņu lente
0