Politika

Puškovs iesaka ES domāt par sankciju kaitējumu, nevis par Krievijas draudiem

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Valsts domes Starptautisko lietu komitejas vadītājs Aleksejs Puškovs. Foto no arhīva
Krievijas Valsts domes Starptautisko lietu komitejas vadītājs Aleksejs Puškovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Valsts domes Starptautisko lietu komitejas vadītājs Aleksejs Puškovs pauda viedokli, ka rietumvalstīm nevajadzētu atteikties no dialoga ar Maskavu – šāda pozīcija varētu sašaurinat līdzdalību politiskajos procesos.

RĪGA, 18. maijs — Sputnik. Noskaņojums britu politiskajās aprindās ir mainījies, konstatēja krievu politiķis, Krievijas Valsts domes Starptautisko lietu komitejas vadītājs Aleksejs Puškovs.

"Tikšanās ar britu deputātiem apliecināja: nebūt ne visi cilvēki Londonā ir gatavi pievienoties ĀM vadītāja Hemonda sterilajam viedoklim, kurš noraida dialogu ar Krieviju," – Puškovs rakstīja savā lapā Twitter.

Puškova tikšanās ar britu parlamenta deputātiem notika Maskavā – vizītē Maskavā vakar ieradās Lielbritānijas parlamenta Kopienu palātas Starptautiskās komitejas delegacija, ko vadīja komitejas priekšsēdētājs Krispins Blants.

Pēc apspriedes ar britu deputātiem Puškovs pavēstīja, ka delegācijas locekļus satrauc bīstamā atmosfēra, kas veidojas Krievijas un rietumvalstu starpā un deputāti uzskata, ka Lielbritānijas valdības pašreizējā attieksme pret Krieviju ir kļūdaina.

Deputāts atzīmēja, ka, noraidot saskarsmi ar Krieviju, Londona mazina savu lomu Sīrijas krīzes noregulēšanas procesā un nodrošina "nulles lomu Ukrainas jautājumā". Puškovs ieteica Eiropas politiķiem pārdomāt ekonomisko kaitējumu, ko Eiropas Savienībai nodara pret Krieviju vērstās sankcijas.

Ziņu lente
0