Bēdīgi gan: "miermīlīga" firma vilina klientus ar jaunām akcijām

© Sputnik / Oksana Dzadan9. maija Uzvaras svētku pasākumi Rīgā. Foto no arhīva
9. maija Uzvaras svētku pasākumi Rīgā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No jauna uzmanību cenšas piesaistīt interneta provaiders, kurš 9. maija Uzvaras svētku priekšvakarā sarīkoja skandalozu akciju, ko ilustrēja nacistiskā simbolika.

RĪGA, 14. maijs – Sputnik. Šoreiz interneta provaidera ProNets lapā Facebook parādījās kārtējā akcija.

"Uzmanību!

Sākas mūsu jaunais konkurss.

Balva – bezmaksas internets 3 mēnešu garumā.

Uzdevumi:

1. Izdrukā šo fotogrāfiju un atnes uz mūsu ofisu 13. maijā;

2. Aprēķini, cik dienas pagājušas kopš Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 1990. gadā un rezultātu uzraksti uz fotogrāfijas;

3. "Iečekojies" mūsu ofisā.Akcija attiecas gan uz jaunajiem, gan arī esošajiem klientiem.

Gaidām ciemos!"

Izdrukājamajā attēlā redzams karavīrs Trešā Reiha formastērpā ar skaidri saskatāmu Trešā Reiha ģerboni un ugunī degošu sirpi un āmuru.

"Kreatīvo" attēlu rotā lozungi: "Visus spēkus boļševisma apkarošanai!", "Palīdzi Eiropai jaunas kārtības celšanā!" un "22. jūnijā sākās atbrīvošana no padomju terora."

Sociālo tīklu lietotāji nekavējoties reaģēja uz provaidera kārtējo akciju. Kāds to novērtēja kā smalku "troļļa" gājienu, kāds bija pārliecināts: uzlauzts provaidera provaidera konts, taču lielākā daļa apmeklētāju bija neapmierināti ar kārtējo provokāciju:

"Jūs esat galīgi aptrakuši? Rīt palasīšu līgumu – cik maksās  iespēja atslēgties pirms līguma termiņa beigām."

"Pronetam ne tikai klientu apkalpošanas līmenis ir zudis, bet arī mārketinga līmenis! Fu, nekaunīgs kantoris! Meklēju alternatīvu, no jums jau sen laiks šķirties…"

"1941. gada 21. jūnijā Vācija uzbruka PSRS un sāka mierīgo iedzīvotāju masveida iznīcināšanu. Jūs esat morāli kropļi…"

"Nupat piezvanīju, ofisā meitene teica, ka konkurenti esot uzlauzuši lapu."

"Toties konkurentiem prieks. Klientu skaits pieaugs."

ProNet konkurents, interneta provaideris Baltcom nekavējoties izmantoja situāciju un piedāvāja savus pakalpojumus visiem, kuru provaideri ir jukuši prātā.

Izrādījās, ka jaunās reklāmas izstrādei skandalozais provaiders izmantojis nacistu plakātu, kura kopija karājas Okupācijas muzejā. Pagaidām nav zināms, cik daudzi vēlēsies izmantot šo piedāvājumu. Taču jāatzīmē, ka daži apmeklētāji jau izsaka atbalstu akcijai. Tāpēc varam droši teikt, ka šī reklāmas akcija ar bezmaksas internetu būs daudz populārāka nekā agrāk izsludinātā.

Atgādināsim, ka 9. maija priekšvakarā provaiders  vērsās pie Sarkanās armijas un SS leģiona veterāniem ar "miermīlīgu" aicinājumu apmeklēt viņus un saņemt bezmaksas internetu gada garumā.

Viena no provaidera operatorēm gan sarunā atzinas, ka akcija izgāzusies – kompānijas ofisā nav ieradies neviens veterāns.

Ziņu lente
0