Bijušais Krievijas jauniešu izlases treneris vadīs FK "Rīga"

© Sputnik / Михаил Шапаев / Pāriet pie mediju bankasДмитрий Хомуха. Архивное фото
Дмитрий Хомуха. Архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Līgums ar Dmitriju Homuhu ir parakstīts uz diviem gadiem. Viņš vadīs futbola virslīgas komandu-debitanti.

RĪGA, 12. aprīlis — Sputnik. Futbola klubs "Rīga" vadīs bijušais Krievijas jauniešu futbola izlases galvenais treneris Dmitrijs Homuha, informē aģentūra "Р-Спорт", atsaucoties uz Sportacentrs.com.

"Rīgas" līgums ar 46 gadu vecu Homuhu ir parakstīts uz diviem gadiem. Futbola virslīgas komandas debitantes galvenā trenera amatā viņš nomainījis Kirilu Kurbatovu, kurš atstājis klubu ģimenes problēmu dēļ.

Pagājušajā sezonā "Rīga" uzvarēja Latvijas čempionātā pirmajā līgā. Šosezon komanda pēc trim nospēlētiem mačiem ieguvusi divus punktus un atrodas čempionāta pēdējā vietā.

ФК Сконто - Sputnik Latvija
Jaunā futbola sezona sāksies bez Rīgas "Skonto"

Hohmuha kļuvis par Krievijas jauniešu izlases galveno treneri 2015. gada augustā, parakstot līgumu līdz "EURO 2017" čempionāta atlases cikla beigām. 17. novembrī, spēlējot Baku, Hohmuhas komanda cietusi sakāvi ar rezultātu 0:3 mačā ar Azerbaidžānas izlasi atlases turnīra "EURO 2017" ietvaros. Vēlāk KFS vadītājs Vitālijs Mutko paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Krievijas jauniešu izlases treneru štābu Homuhas vadībā.

2013. gadā speciālists noveda Krievijas jauniešu izlasi (spēlētāji nav vecāki par 17 gadiem) līdz uzvarai Eiropas čempionātā, bet 2015. gadā jauniešu komanda viņa vadībā ir izcīnījusi Eiropas čempionāta sudraba medaļas.

Ziņu lente
0