Video

"Nekāda meldonija" – konditoru atbalsts Šarapovai

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sanktpēterburgas konditori vēlas atbalstīt Mariju Šarapovu meldonija skandālā, tāpēc ir uzsākuši konfekšu ražošanu ar tenisistes attēlu. Skatieties video, kā izskatās gardums, kā to gatavo un ko stāsta ražotāji.

Konfektes "Nekāda meldonija" ar Krievijas tenisistes Marijas Šarapovas attēlu ir parādījušās pārdošanā vienā no smalkmaizīšu veikaliem Pēterburgā. To ražotāji pauž solidaritāti ar sportisti, kas iesaistīta dopinga skandālā.

"Mēs esam sašutuši par to, ka pasaulē slaveni zīmoli ir apturējuši sadarbību ar viņu līdz iemeslu noskaidrošanai, un vēlamies atbalstīt Mariju, tāpēc ražojam konfektes ar viņas portretu," — pastāstīja konditors Igors Rubanovs.

Светлана Журова - Sputnik Latvija
Svetlana Žurova: meldonija lietā ir daudz savādu sakritību
Pēc viņa teiktā, puse konfekšu realizācijā iegūto līdzekļu tiks pārskaitīta fondiem, ko atbalstīja Šarapova.

Agrāk Šarapova paziņoja, ka viņas raudzē, kas tika ņemta Austrālijas Atklātā čempionāta laikā, konstatēts meldonijs. 12. martā sportiste tika diskvalificēta. Pozitīvas dopinga analīzes dēļ ANO uz laiku pārtrauca sadarbību ar tenisisti kā labas gribas vēstnieci, informē laikraksts The Guardian.

Pasaules Antidopinga aģentūra meldoniju iekļāva aizliegto vielu sarakstā no 2016. gada 1. janvāra. Šis preparāts ir aizliegts gan sacensību, gan ārpussacensību periodos un pieder pie "Hormonu un vielmaiņas modulatoru" kategorijas.

Ziņu lente
0