NATO manevri Norvēģijā: Ceļu satiksmes negadījumā viens bojāgājušais

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautisko militāro manevru Cold Response laikā norvēģu bruņumašīna nokļuvusi ceļu satiksmes negadījumā ar auto. Incidenta rezultātā karavīri nav cietuši.

RĪGA, 8. marts — Sputnik. Norvēģijas centrālajā daļā, kur notiek starptautiskās militārās mācības Cold Response notikusi avārija — bruņumašīna sadūrusies ar automašīnu, viens cilvēks gājis bojā, vēsta informācijas aģentūra RIA Novosti, atsaucoties uz Associated Press.

Incidents noticis pirmdien Nūrtrendelāgas apgabalā. Militārajos manevros piedalās aptuveni 15 tūkstoši karavīru no 13 NATO valstīm un Zviedrijas.

Norvēģijas bruņoto spēku pārstāvis Aleksandrs Džankovs norādījis, ka avārijā nokļuvusi Norvēģijas bruņotā remonta un evakuācijas mašīna (BREM). Incidenta rezultātā neviens kareivis nav cietis.

Policijas pārstāvji un militāristi noskaidro avārijas cēloņus.

Starptautiskās militārās mācības Cold Response norisinās Norvēģijā no 19. februāra līdz 22. martam. Periodā no 19. februāra līdz 1. martam noritēja mācību sagatavošanas fāze, tiešas mācības notiek no 2 līdz 9. martam, mācību noslēguma posms ieplānots periodā no 10.līdz 22. martam. Mācībās piedalās karavīri no Norvēģijas, Beļģijas, Kanādas, Dānijas, Somijas, Latvijas, Francijas, Nīderlandes, Polijas, Zviedrijas, ASV, Vācijas, Spānijas un Lielbritānijas.

Ziņu lente
0