Spānijas rūpnīcā notika sarkanvīna noplūde

© Sputnik / Тарас Литвиненко / Pāriet pie mediju bankasСбор винограда
Сбор винограда - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šis gads reģiona Kastīlijas-Lamančas vīndariem kļuvis īpaši smags – koronavīrusa pandēmijas dēļ tika ieviesta karantīna, savukārt laikapstākļu dēļ vīnogu ražas vākšanu nācies sākt un pabeigt agrāk, nekā paredzēts.

RĪGA, 27. septembris – Sputnik. Tūkstošiem litru vīna izlija uz asfalta kādā no Albasetes provinces (Kastīlija Lamanča) vīna darītavām Spānijā. Nelaimes gadījums kļuva par ieganstu daudziem jokiem, kas izplatījušies Internetā, vēsta RIA Novosti

Incidents notika Vitivions vīna darītavā, kas atrodas Viljamalea, nelielā ciematā ar aptuveni 4000 iedzīvotāju, vēsta Albasetas radio. Vienā no 50 tūkstošu litru mucām notika mehānisks bojājums, no tās sāka lieties ārā vīns. Vīna darītavas darbinieki nespēja glābt produkciju un vien filmēja, kā sarkanais šķidrums lejas ārā uz asfalta. Video tika izplatīts sociālajos tīklos.

​Šis gads reģiona Kastīlijas-Lamančas vīndariem kļuvis īpaši smags – neskaitot koronavīrusa pandēmiju, kuras dēļ Viljamalea uz kādu laiku tika ieviesta karantīna, karstuma dēļ vīnogu ražas vākšanu nācies sākt priekšlaicīgi. Savukārt pirms nedēļas lietavu dēļ vākšanu nācies uz dažām dienām apturēt.

Incidenta video izplatījās visos sociālajos tīklos un kļuva par pamatu daudziem jokiem. "Rezervuāra pārplīšana ar 50 tūkstošiem tonnu vīna Albasetē. Ar Stenlija Kubrika un Stīvena Kinga atbalstu," raksta Twitter lietotājs Horror Losers, ar to domājot ainu no Kubrika filmas "Mirdzums", kura uzņemta pēc Stīvena Kinga romāna. "Stenlijs Kubriks apstiprina šo ainu," pajokoja lietotājs Picoso, pievienojot savai publikācijai režisora fotogrāfiju darba laikā.

"Ārkārtas situāciju militārā apakšvienība jau palīdz – dzer taisni no avota," ar šādiem vārdiem papildināja ainu, kurā spēcīgs vīrs dzer vīnu no asfalta, lietotājs Alekss Rodrigess.

​"Vai vēl ir palicis?" uzrakstīja lietotājs Navarrethe, papildinot savu publikāciju ar kadru no filmas "Skrien, Lola, skrien".

Ziņu lente
0