Latviešu basketbolists aprecējies ar bijušo grupas "VIA Gra" solisti

© Photo БК "Химки" / Evgeny SolodovЯнис Тимма и Анна Седокова на фанатской трибуне
Янис Тимма и Анна Седокова на фанатской трибуне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bijusī grupas "VIA Gra" soliste, dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma aprēcējās slepus no visiem.

RĪGA, 19. septembris – Sputnk. Latviešu basketbolists Jānis Timma un bijusī grupas "VIA Gra" soliste iestājušies laulībā. Par to viņi paziņoja telekanāla "Pervij" ēterā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Sedokova pastāstīja, ka laulību ceremonija bijis noslēpums. Pat vecāki uzzināja par to, ka pāris apprecējies, tikai nākamajā dienā pēc kāzām.

Pēc Annas sacītā, viņi ar Jāni pieņēma lēmumu nerīkot lielus svētkus, bet gan slepeni aprēcieties un pēc tam nosvinēt ģimenes lokā.

Ceremonijas laikā no tradicionālajiem kāzu apģērba elementiem Sedokovai bija plīvurs, savukārt Timma bija ģērbies klasiskā tumšas krāsas kostīmā.

Anna pastāstīja, ka bija ļoti aizkustināta, kad basketbolists bildināja viņu, kas notika vasarā. Un tāpat Sedokovu ļoti aizkustinājusi pati ceremonija. Tādēļ visās fotogrāfijās viņa raud aiz laimes.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Atgādināsim, ka Timmas un Sedokovas romāna sākumu jau iezīmēja skandāls. Kad 2019. gada septembrī tagad jau bijusī basketbolista sieva sociālajos tīklos uzrakstīja, ka uzzinājusi par "jaunu posmu" sava vīra dzīvē nejauši, ar to pašu sociālo tīklu starpniecību.

No pirmās laulības Timmam palicis dēls. Sedokovai ir trīs bērni no iepriekšējiem vīriem – divas meitas un dēls.

Pirmā meita Alīna piedzima 2004. gadā. Toreiz Sedokova pameta "VIA Gra", lai aprecētu "Dinamo" futbolistu Valentīnu Beļkeviču, un laida pasaulē bērnu. Taču 2006. gadā pāris šķīrās. Par iemeslu sauc pastāvīgās futbolista krāpšanas.

Otro bērnu dziedātāja laida pasaulē no biznesmeņa Maksima Čerņavska. 2011. gada februārī skatuves māksliniece un uzņēmējs nosvinēja greznas kāzas, savukārt pēc 5 mēnešiem pasaulē nāca viņu meita Monika. Ar Čerņavski Sedokova nodzīvoja laulībā divus gadus. Par šķiršanās iemeslu atkal kļuva aizdomas par vīra krāpšanām.

Trešais Annas Sedokovas bērns – dēls Hektors – pasaulē nācis 2017. gadā. Viņa tēvs ir veiksmīgs biznesmenis Artjoms Komarovs. Taču pēc dēla piedzimšanas Sedokova un Komarovs nebija ilgi kopā. Drīz vien viņi šķīrās.

Ziņu lente
0