Meitene piekrita nogriezt sev roku viena miljona eiro dēļ

CC0 / pixabay / Женские руки в наручниках
Женские руки в наручниках - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lai saņemtu apdrošināšanas kompensāciju, jaunietes puisis nogrieza viņai kreiso roku ar ripzāģi.

RĪGA, 12. septembris – Sputnik. Jūlijai Adlesičai no Slovēnijas piesprieda divu gadu cietumsodu par to, ka viņa nolēma palikt bez rokas, lai saņemtu apdrošināšanas kompensāciju viena miljona eiro apmērā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz ABC News.

Saskaņā ar informāciju, apmēram gadu pirms incidenta viņa noslēdza līgumus ar vairākām apdrošināšanas kompānijām. Ja krāpnieciskā shēma būtu izdevusies, Jūlija saņemtu pusi summas uzreiz, savukārt pārējo naudu vienādās daļās ikmēneša izmaksu kārtā.

Французская полиция - Sputnik Latvija
Francijā policija meklē klaunu ar motorzāģi, kas biedējis automobilistus

Pēc tam, kad meitenes puisis nozāģēja viņai roku ar ripzāģi, pāris devās uz slimnīcu, kur paziņoja, ka notika nelaimes gadījums. Pie tam nozāģēto daļu rokas viņi apdomīgi atstāja mājās, lai to nepiešuj atpakaļ un piešķir meitenei invaliditāti. Taču policija atrada ekstremitāti un to tomēr piešuva klāt.

Par papildu pierādījumu lietā kļuva tas, ka izmeklētāji atrada Jūlijas puiša Interneta pārlūkprogrammas meklēšanas rezultātu vēsturē kaut ko līdzīgu tam, "kā darbojas mākslīgā roka".

Meitenei piesprieda divu gadu cietumsodu par krāpnieciskām darbībām ar apdrošināšanu, viņas puisim – trīs gadus cietumā, savukārt tēvam – vienu gadu nosacīti.

Tiesas laikā meitene neatzina sevi par vainīgu un paziņoja, ka ne par ko nebūtu piekritusi brīvprātīgi palikt bez rokas.

Ziņu lente
0