Uz Lielbritāniju caur Latviju: 2021. gadā parādīsies garākais autobusa maršruts

© Pexels / Negative SpaceВ салоне автобуса
В салоне автобуса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pats garākais autobusa maršruts no Ņūdeli līdz Londonai aizņems 70 dienas un ies cauri 18 valstīm, tostarp caur Latviju, Lietuvu un Krieviju.

RĪGA, 27. augusts – Sputnik. Garākais autobusa maršruts no Ņūdeli uz Londonu ies caur Latviju, teikts kompānijas Adventures Overland oficiālajā mājaslapā, kura izstrādāja šo maršrutu.

Ceļš no Ņūdeli līdz Londonai 20 tūkstošu kilometru garumā ies caur 18 valstīm: tas sāksies Ņūdeli vai Imphalā, Indijas austrumdaļā, un ies caur Mjanmu, Taizemi, Laosu, Ķīnu, Kirgizstānu, Uzbekistānu, Kazahstānu, Krieviju, Latviju, Lietuvu, Poliju, Čehiju, Vāciju, Nīderlandi, Beļģiju un Franciju.

© Photo Bus To LondonMaršruts no Ņūdeli līdz Londonai, ekranuzņēmums no oficiālās vietnes
Uz Lielbritāniju caur Latviju: 2021. gadā parādīsies garākais autobusa maršruts  - Sputnik Latvija
Maršruts no Ņūdeli līdz Londonai, ekranuzņēmums no oficiālās vietnes

Provizoriski laiks ceļā sastādīs 70 dienas. Pievienoties ceļojumam varēs jebkurā no četriem posmiem: Imphala – Bangkoka, Čendu – Kašgara, Biškeka – Maskava, Maskava – Londona. Tomēr vietu skaits reisā būs vien 20, tādēļ nokļūt tajā būs sarežģīti.

Maršruta rīkotāji sola maksimālu komfortu ceļā. Visi sēdekļi tiks aprīkoti ar vietu kājām, katrs pasažieris varēs izmantot personīgu skapīti. Maršrutā darbosies Wi-Fi, kā arī iebūvētas izklaides sistēmas. Ēdiens un dzērieni iekļauti brauciena cenā. Taču par to visu nāksies samaksāt paprāvu naudas summu – par braucienu no Ņūdeli līdz Londonai nāksies atdot 16 667 eiro, savukārt par daļu ceļa cena sastādīs 4 780 eiro.

Organizatori sola, ka autobuss izbrauks cauri visām zīmīgākajām apskates vietām katrā no valstīm, kuras atrodas maršrutā. Tostarp autobusa pasažieri no Ņūdeli līdz Londonai ieraudzīs Sarkano laukumu Maskavā, Lielo Ķīnas mūri, kā arī Taizemes un Mjanmas tempļus.

Ziņu lente
0