KF Drošības padomes sekretārs apsūdz Rietumus par propagandu Gebelsa stilā

© Sputnik / Sergei Guneyev / Pāriet pie mediju bankasСекретарь Совета безопасности РФ Николай Патрушев
Секретарь Совета безопасности РФ Николай Патрушев - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Interneta cenzūra un mūsdienu Rietumu propagandas tehnoloģijas laiku pa laikam atkārto Gebelsa paņēmienus, uzskata Nikolajs Patruševs.

RĪGA, 6. augusts - Sputnik. Pret Krieviju vērstā Rietumu propaganta atkārto metodes, kas savulaik tika izmantotas hitleriskajā Vācijā, uzskata Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs, vēsta RIA Novosti.

"Interneta cenzūra un mūsdienu Rietumu propagandas, arī pret Krieviju vērstās propagandas tehnoloģijas laiku pa laikam atkārto Gebelsa paņēmienus," Patruševs norādīja intervijā izdevumam "Rossijskaja gazeta".  

Pēc viņa domām, "melnkreklinieku" un "brūno" idejas pārtver "krāsaino revolūciju" organizatori, lai vardarbīgi gāztu likumīgās valdības.

Депутат Сейма от Национального объединения Райвис Дзинтарс на шествии легионеров в Риге 16 марта 2019 - Sputnik Latvija
Viedoklis
Latvijas skolās rādīs filmu, kas slavina esesiešus?

"Aicinājumi apvienoties pret "kopīgiem ienaidniekiem", kuru starpā bez jebkada pamata Rietumi min arī Krieviju, rada apstākļus nacionāli-valstiskā pārākuma ideju augšanai," uzsvēra Patruševs.

Tas īpaši labi manāms Baltijas valstīs, uzskata Krievijas Drošības padomes sekretārs, kur "valdības atklāti nodarbojas ar citādi domājošo apspiešanu un nekautrīgu nacionālistiska un Krievijai naidīga satura propagandu".

Nikolajs Patruševs ir pārliecināts: šāda situācija rada auglīgu augsni neonacistu attīstībai.

Ziņu lente
0