Pēc trīs nedēļas ilgas prombūtnes Kims Čenuns no jauna parādījies publikā

© Sputnik / Press service of the Administration of Primorsky Krai/Alexander SafronovПриезд лидера КНДР Ким Чен Ына на станцию Хасан в Приморском крае
Приезд лидера КНДР Ким Чен Ына на станцию Хасан в Приморском крае - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šopavasar Kims Čenuns jau otro reizi uz ilgu laiku pazūd no publikas redzesloka: arī aprīlī viņu publikā neredzēja aptuveni trīs nedēļas, pa šo laiku paspēja parādīties baumas, ka KTDR līderis ir smagi slims un pat miris.

RĪGA, 25. maijs – Sputnik. KTDR līderis Kims Čenuns aizvadījis paplašinātu Korejas Darba partijas Centrālās militārās komitejas sēdi, vēsta Sputnik Baltkrievija ar atsauci uz Korejas Centrālā telegrāfa aģentūru.

Они все без масок! В КНДР показали уникальные кадры с Ким Чен Ыном - Sputnik Latvija
Video
Viņi visi ir bez maskām! KTDR demonstrēja unikālus kadrus ar Kimu Čenunu

Informācija par sēdi tika publicēta svētdien, taču tās norises datums netiek precizēts. Bet ir zināms, ka rīkojumi, kas tika parakstīti šīs sēdes rezultātā, tika publicēti 23. maijā.

Šopavasar Kims Čenuns jau otro reizi uz ilgu laiku pazūd no publikas redzesloka: arī aprīlī viņu publikā neredzēja aptuveni trīs nedēļas, pa šo laiku paspēja parādīties baumas, ka KTDR līderis ir smagi slims un pat miris. Pēc tam 1. maijā Kims Čenuns piedalījās minerālmēslojumu rūpnīcas atklāšanas ceremonijā, pēc kuras atkal uz laiku pazuda.

Ziņu lente
0