Baltās Metāliskās Žurkas gads: kā sagaidīt un ko dāvināt Jaunajā gadā

© Sputnik / Павел Лисицын / Pāriet pie mediju bankasЦентр гигиены и эпидемиологии в Екатеринбурге
Центр гигиены и эпидемиологии в Екатеринбурге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Austrumu kalendārā Žurkas gads sāksies tikai 25. janvārī, taču daudzi gada simbolu sveiks jau 31. decembra vakarā. Kā to labāk izdarīt – lasiet Sputnik apskatā.

RĪGA, 10. novembris – Sputnik. Daudzus nākamais gads biedē – tas taču būs garais gads. Tūlīt piebildīsim, ka no tā nav jābaidās – pateicoties 2020.gada simbolam. Baltā žurka palīdz godīgiem cilvēkiem un simbolizē tukšumu. Tātad Austrumu kalendārs nepareģo nekādus satricinājumus, stāsta Sputnik Baltkrievija.

Kāds būs Baltās Metāliskās Žurkas gads

Новогодние игрушки - Sputnik Latvija
Zinātnieki piedāvā ražot konfektes no savu laiku nokalpojušām Jaungada eglēm

Kā jau teikts, baltā žurka palīdz visiem godīgajiem, patiesīgajiem un cēlsirdīgajiem. Vēl vairāk, gada simbols palīdzēs tiem, kuri cenšas panākt savu godīgi un ar cieņu izturas gan pret apkārtējo pasauli, gan pret cilvēkiem. Toties krāpniekus un meļus 2020. gadā gaida neveiksmes. Tā viņiem arī vajag!

Lai pielabinātu žurku un pavadītu gadu veiksmīgi, jābūt uzstājīgam, stingram, apņēmīgam un labsirdīgam. Tad gada simbols par jums noteikti parūpēsies.

 Žurkas gadā iespējamas arī pārmaiņas, turklāt Žurkas ietekmi pastiprinās arī pats "garais gads". Iespējams, dažas izmaiņas nebūs īpaši patīkamas, tomēr perspektīvā jūs visu varat vērst sev par labu. Galvenais: noteikti jābūt modriem, citādi nepatīkami pārsteigumi neizbēgami. Vienmēr pildiet Žurkas vēlmes, tad viss būs kārtībā.

2020. gada krāsas

2020. gada galvenās krāsas – balta un metāliska. Tās vienlaikus simbolizē gan tīrību, gan spēku – īpašības, kas noteikti nepieciešamas ikvienam.

Pie Jaungada svētku galda pacentieties tērpties gada simbola krāsās – sagaidiet Žurkas gadu baltā, metāliskā vai pelēkas krāsas tērpā. Vēlams izvairīties no pārlieku spilgtiem tēliem, citādi, iespējams, ar gada simbolu sadraudzēties neizdosies.

Kā sagaidīt Baltās Metāliskās Žurkas gadu

Austrumu kalendārs vēsta, ka Žurkas gadu ieteicams sagaidīt ģimenes lokā. Lai jums apkārt valda mājīgums un – pats galvenais - siltums.

Тонометр - Sputnik Latvija
Zinātnieki informē: Jaungada svētki ir bīstami sirdsslimniekiem

Jaungada galdam 2019. gada 31. decembrī un 2020. gada 1. janvārī jābūt sātīgam un bagātam. Žurkai patīk pamieloties, tāpēc neskopojieties, lieciet galdā dažādus cienastus. Tiesa, no pārmērībām ieteicams izvairīties, labāk pagatavojiet klasiskus ēdienus: olivjē, gaļu franču gaumē un noteikti plašu klāstu ēdienu ar sieru.

Nekādā gadījumā nestrīdieties, gaidot Jauno gadu, neklačojiet. Pacentieties nedomāt neko sliktu par citiem – nevajag modināt Žurkas "tumšo" pusi.

Ko dāvināt Jaunajā 2020. gadā

Galvenais noteikums Žurkas gadā: dāvanām jābūt noderīgām un bez divējādas nozīmes. Nekautrējieties, pavaicājiet, kas cilvēkam vajadzīgs. Vai paši padomājiet, kas viņam nestu labumu. Dāvanas "uz ātru roku" nepavisam nederēs.

Nav vēlams Žurkas gadā dāvināt bezjēdzīgas vai neērtas lietas, parfīmus, naudas makus, spoguļus, sadzīves tehniku un krūzes. Valda uzskats, ka tādas dāvanas var nest nelaimi saņēmējam. Vai tad jūs to vēlaties?

Protams, jauka dāvana būs gada simbols: skaista figūriņa vai rotaļlieta – žurciņa vai pele. Lai arī tā nebūs īsti funkcionāla, to 2020. gada aizgādnieks piedos.

Kāds būs Žurkas gads?

Skaidrs, ka Žurkas gadā dzimušos gada simbols priecēs, viņi pat var neraizēties par "garo gadu". Tāpēc droši ejiet uz priekšu – tas ir jūsu gads.

Vērša gadā dzimušajiem gads nebūs vienkāršs un labs – nāksies pielikt visus spēkus, lai atrisinātu problēmas, un trīskārt padomāt pirms katra nopietna soļa.

Рождественский рынок на Домской площади в Риге - Sputnik Latvija
Kādu tērpu izvēlēties Jaungada ballītei

Problēmas iespējamas arī Tīģera gadā dzimušajiem, taču drīzāk personiskajā saziņā. Visgrūtāk klāsies Pūķa gadā dzimušajiem, viņš taču ir Žurkas galvenais ienaidnieks. Uzmanieties!

Zaķa (Kaķa) gadā dzimušajiem Žurkas gadu ieteicams pavadīt piesardzīgi un klusu. Izturieties gluži kā jūsu "totēms", tad problēmu nebūs.

Čūskas gadā dzimušajiem jābūt uzmanīgiem un rūpīgiem. Toties Zirga gadā dzimušajiem gads būs veiksmīgs un mierīgs. Labvēlīga prognoze ir arī Kazas gadā dzimušajiem.

Pērtiķiem 2020. gadā jābūt uzmanīgiem, taču nopietnas problēmas jums nav gaidāmas. Gaiļiem ieteicams pasargāt veselību, taču kopumā gads būs mierīgs. Suņiem iesakām nepadoties un jebkurā nesaprotamā situācijā cīnīties ar nepatikšanām.

Arī cūkām gads būs labs – tāpat kā Žurkas, jūs gaida mīlestība un laime. Pats galvenais – neko nesamaitāt!

Ziņu lente
0