Latvijas pilsone iekļuvusi Eiropas bīstamāko cilvēku sarakstā

© Foto : pixabayСилуэт мужчины в свете фар
Силуэт мужчины в свете фар - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas vismeklētāko cilvēku sarakstā iekļuvušas 66 personas, tostarp 21 sieviete; tie ir cilvēki, kuri pastrādājuši slepkavības, zādzības, krāpšanas, cilvēku tirdzniecību un narkotiku tirgošanu.

RĪGA, 20. oktobris – Sputnik. Noziedznieku aktīvās meklēšanas komandu Eiropas tīkls (ENFAST) publicējis Eiropā vismeklētāko noziedznieču sarakstu, kuru vidū ir Latvijas pilsone Angeļina Sacjuka, raksta bnn-news.ru, atsaucoties uz Valsts policiju.

Pēc policistu domām, publicētais saraksts pierāda, ka sievietes ir spējīgas pastrādāt tikpat smagus noziegumus kā vīrieši. Lai akcentētu uz to uzmanību, ir izveidota kampaņa "Noziegumam nav dzimuma" (Crime has no gender). Tīna Ollevē, Eiropola pārstāve, uzsvēra, ka cilvēki bieži domā, ka sievietes nespēj pastrādāt noziegumus, taču tas ir tālu no patiesības.

Rokudzelži - Sputnik Latvija
Latvietis aizturēts sakarā ar aizdomām par cilvēku tirdzniecību

Noziegumi, kuri tiek inkriminēti sievietēm – slepkavība, cilvēku tirdzniecība, narkotiku tirgošana, krāpšana un zādzība.

Divdesmit gadus veco Latvijas pilsoni Angeļinu Sacjuku meklē par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas pastrādāti cilvēku grupā un noveda pie cilvēka nāves.

Tiek ziņots, ka incidents notika 2014. gadā. Angeļina ar līdzdalībnieci konflikta laikā uzbruka cietušajai, nogāza viņu uz zemes un piekāva, salaužot vairākas ribas un sabojājot dzīvībai svarīgu orgānus. Sieviete no gūtajām traumām mira notikuma vietā, savukārt slepkavas piesedza līķi ar lapām un aizbēga.

Izņemot Sacjuku, sarakstā it vēl divi vīrieši – Latvijas pilsoņi. Gatis Zvingulis, kurš tiek apsūdzēts slepkavībā, kā arī Leonīds Lasmanis, kurš ir notiesāts par korupciju, taču joprojām nav sodīts.

Ziņu lente
0