Amerikāņu televīzijas raidījuma vadītāja salīdzināja tumšādaino kolēģi ar gorillu

© Sputnik / Sergey Dushkin / личный архивУ горилл, девочка, ей на днях исполнился год, зовут Афия
У горилл, девочка, ей на днях исполнился год, зовут Афия - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Raidījuma vadītājs uzsvēra, ka kolēģes vārdi ļoti aizvainojuši viņu un visus sabiedrības pārstāvjus.

RĪGA, 1. septembris – Sputnik. Amerikāņu televīzijas raidījuma vadītāja tiešajā ēterā pajokoja par sava tumšādainā kolēģa līdzību pērtiķim, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz izdevumu Insider.

Incidents notika pagājušajā nedēļā Oklahomsitijā ziņu telekanālā KOCO 5 News ēterā.

Raidījuma vadītāji Aleksa Hausdena un Džeisons Hakets komentēja sižetu par gorillas mazuli vietējā zoodārzā. Hausdena pateica, ka dzīvnieks ir tik mīļš, un norādīja ka starp viņu un viņas kolēģi ir kaut kas kopīgs.

Обезьяна породы капуцин - Sputnik Latvija
Himēru karš. Kāpēc zinātnieki cenšas radīt "puscilvēku-puspērtiķi"

"Līdzinās tev," pateica raidījuma vadītāja.

"Jā, kaut kas kopīgs ir," atbildēja Hakets.

Hausdenas izteiciens sadusmoja gan skatītājus, gan Facebook lietotājus, kur tika publicēts televīzijas ētera fragments. Pēc lietotāju sacītā, šāda veida uzvedībai nevar būt attaisnojuma.

Pēc incidenta raidījuma vadītāja publiski atvainojās savam kolēģim par neapdomātajiem vārdiem, raudot tiešajā ēterā. Viņa norādīja, ka saprot, ka ar savu izteicienu aizvainojusi daudzus cilvēkus.

Hakets paziņoja, ka pārinieces komentārs ir dziļi aizvainojis ne vien viņu, bet arī visus tumšādainās sabiedrības pārstāvjus, taču viņš pieņem viņas atvainošanos, jo uzskata viņu par tuvu draugu. Tāpat viņš piebilda, ka šī situācija kalpos visiem par mācību: vārdi var aizvainot.

Ziņu lente
0