Pieredzējuši tūristi pastāstīja, kas nav jāņem līdzi dodoties atvaļinājumā

CC0 / pxhere / Чемодан с вещами
Чемодан с вещами - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nosaukto lietu vidū ir drēbes, apavi, klēpjdators un … partneris.

RĪGA, 9. jūlijs – Sputnik. Servisa Aviasales eksperti aptaujāja pieredzējušus tūristus un noskaidroja, ko nav vērts ņemt līdzi braucienā, vēsta RIA Novosti.

Piemēram, trešā daļa respondentu iesaka nevest līdzi braucienā daudz apģērba un apavu. Tostarp nedaudz vairāk par 20% ceļotāju piedāvāja iztikt ar nepieciešamo apģērbu, savukārt 14% ieteica atstāt mājās liekos apavus. Viņi iesaka ņemt līdzi savā starpā viegli kombinējamas drēbes, kuras neaizņem daudz vietas bagāžā.

Отдыхающие на Карибах  - Sputnik Latvija
Kas bojā ģimenes atpūtu?

Deviņi procenti sieviešu neņem līdzi matu loku šķēres. Tikpat respondentu atsakās no dvieļiem, jo tie ir viesnīcā vai apartamentos.

Tikmēr 9% aptaujāto nebija nepieciešami lietussargi: to vietā tūristi iesaka paņemt līdzi vējjakas, kuras var ielikt mazā maciņā. Tikpat daudz procentu ceļotāju iesaka lidot bez grāmatām, sevišķi ja atvaļinājums būs notikumiem bagāts.

Daži tūristi sūdzējās, ka viņiem ceļojumā tā arī nenoderēja aptieciņa, kaut gan tā aizņēma daudz vietas čemodānā. Pieredzējuši ceļotāju kaudzes zāļu vietā iesaka pirms izlidošanas iegādāties medicīnisko apdrošināšanu.

Pieci procenti tūristu joka pēc atzīmēja, ka "lieki" atvaļinājumā būtu viņu kompanjoni. Tikpat daudz ceļotāju neņem līdzi šķēres, klēpjdatoru, smaržas un dekoratīvo kosmētiku, ja runa ir par atpūtu pludmalē.

Ziņu lente
0