Amsterdama piedāvā viesiem neparastu ekskursiju: laulāto-gidu uz vienu dienu

© Sputnik / Maxim Blinov / Pāriet pie mediju bankasАмстердам
Амстердам - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viesi varēs ne vien apskatīt Nīderlandes galvaspilsētu, bet arī tuvāk iepazīt vietējo iedzīvotāju mentalitāti.

RĪGA, 6. jūnijs – Sputnik. Amsterdamā parādījusies neparasta ekskursija: tūristiem piedāvā uz vienu dienu saistīties ar laulības saitēm ar vietējo iedzīvotāju un doties īsā medusmēnesī, lai izpētītu pilsētu, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz The Guardian.

Šādas dienas garumā viesi varēs ne vien apskatīt Nīderlandes galvaspilsētu, bet arī tuvāk iepazīt vietējo iedzīvotāju mentalitāti. Turklāt tā ir laba iespēja paviesoties pilsētas rajonos, kuras nav tūristu vidū populāras, kur nav ceļotāju pūļu. Atzīmēsim: pērn Amsterdamu apmeklēja vairāk nekā 20 miljoni cilvēku.

Пара на велосипеде - Sputnik Latvija
Zinātnieki atklājuši laimīgas laulības noslēpumu

Lomu spēli – kāzas ar holandieti uz vienu dienu – tūristiem piedāvāja pilsētas tūrisma biznesa pārstāvji. Piemēram, 5. jūnijā Posthornas baznīcā notika masveida laulības starp tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem. Šāds pasākums izmaksā apmēram 100 eiro. šajā summā ir iekļautas kāzas un laulātā-gida pakalpojumi uz vienu dienu. Programmas visiem ir dažādas: dalībnieki var pavadīt laiku visneparastākajos pilsētas naktsklubos vai apskatīt tuvējo ciemu lauku dzīvi. Viss ir atkarīgs no cilvēka vēlmēm.

"Tūrisms spēj piedāvāt ko vairāk nekā pašbildes uz kanāliem. Es nesaku, ka neviens vairs neies uz Van Goga muzeju vai Annas namu, taču ir ļoti patīkami redzēt tūristus un Amsterdamas iedzīvotājus patīkamā sarunā, nevis noskaņotus vienam pret otru," saka Amsterdamas iedzīvotājs Niko Malders.

Ziņu lente
0