Donalds Tramps pārmet Google palīdzību Ķīnas bruņotajiem spēkiem

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasПрезидент США Дональд Трамп
Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV ģenerālis Džozefs Danfords paudis pārliecību, ka darbi, ko Google veic Ķīnā, nāk par labu Ķīnas bruņotajiem spēkiem.

RĪGA, 17. marts – Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps pārmet amerikāņu kompānijai Google palīdzību Ķīnas bruņotajiem spēkiem, vēsta RIA Novosti.

"Google palīdz Ķīnai un tās karavīriem, nevis ASV! Labā ziņa ir tā, ka viņi palīdzēja arī krāpniecei Hilarijai Klintonei, nevis Trampam... Un ar ko viss beidzās?" – šādu tvītu publicēja ASV prezidents.

Savā publikācijā Tramps atgādināja par Klintones sakāvi prezidenta vēlēšanās 2016. gadā, kurās Tramps sacentās ar demokrātu kandidāti.

Ceturtdien bažas par Google sadarbību ar Ķīnu pauda Pentagons. Piemēram, ASV štābu priekšnieku apvienotās komitejas priekšsēdētājs ģenerālis Džozefs Danfords, uzstājoties Kongresā, norādīja, ka "darbi, ko Google veic Ķīnā, nāk par labu ķīniešu karavīriem". Savukārt aizsardzības ministra pienākumu izpildītājs Patriks Šenahans atzīmēja, ka Ķīna zog tehnoloģijas no amerikāņu kompānijām, bet Google demonstrē "nepietiekamu vēlmi" ASV Aizsardzības ministrijas programmu atbalstam.

Ziņu lente
0