Nosauktas tūristiem lētākās pilsētas Eiropā

© Sputnik / Валерий Мельников / Pāriet pie mediju bankasГорода мира. Краков
Города мира. Краков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par izdevīgāko no cenas, kvalitātes un dāvāto iespaidu viedokļa Lielbritānijas iedzīvotāji atzinuši Krakovu.

RĪGA, 4. februāris - Sputnik. Lielbritānijas patērētāju asociācija Which? sastādījusi Eiropas labāko pilsētu reitingu lētākajiem tūrisma braucieniem, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Asociācija piedāvāja savas interneta vietnes lietotājiem novērtēt Eiropas pilsētas saskaņā ar tādiem kritērijiem, kā viesnīcu cenas un apmešanās izmaksas, produktu kvalitāte, pilsētas transports, ievērības cienīgas vietas, cenu un šopinga līmenis.

Francija - Sputnik Latvija
Nosaukta pasaulē populārākā valsts tūristu vidū

Saskaņā ar aptaujas rezultātiem, kurā piedalījās vairāk nekā 4 tūkstoši ceļotāju Krakovas pilsēta Polijā un Valensija Spānijā saņēmušas vienādu skaitu pozitīvāko atsauksmju. Taču no cenas un kvalitātes attiecības viedokļa uzvaru tomēr izcīnījuši poļi. Topa lejasgalā nokļuvusi Ungārijas galvaspilsēta Budapešta.

Saskaņā ar atsauksmēm, izdevīgāko ceļojuma mērķu reitingā iekļuvusi arī Boloņa (Itālija), Berlīne (Vācija), Seviļa (Spānija), Vīne (Austrija) un Amsterdama (Nīderlande).

Nav nekā dīvaina faktā, ka starp finansiāli izdevīgākajiem ceļojumu galamērķiem nav nosaukta neviena Lielbritānijas pilsēta. Toties tūristi no Krievijas brīvdienu ceļojumiem izvēlas Minsku un Tbilisi.

Ziņu lente
0