Vladimirs Kļičko Davosā pastāstījis par Ukrainas ekonomikas "seksualitāti"

© Sputnik / Александр Поляков / Pāriet pie mediju bankasИзвестные боксеры-тяжеловесы братья Виталий (слева) и Владимир Кличко
Известные боксеры-тяжеловесы братья Виталий (слева) и Владимир Кличко - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eksperts skeptiski novērtēja bijušā sportista vārdus un uzsvēra, ka investoriem nepieciešamo apstākļu trūkums un pārāk augstais riska līmenis nebūt nepadara valsti pievilcīgāku.

RĪGA, 25. janvāris – Sputnik. Bijušais bokseris Vladimirs Kļičko, uzstājoties ekonomikas forumā Davosā, pastāstīja par Ukrainas ekonomikas "seksualitāti", vēsta RIA Novosti. Kijevas mēra brāļa vārdiem pievērsa uzmanību ekonomists Oļegs Ustenko.

Analītiķis atzīmēja, ka Kļičko uzstājies "ne īpaši lielas grupas priekšā" paneļa diskusijā, kas bija veltīta kapitāla ieguldījumu perspektīvām Ukrainas ekonomikā. Nelielās auditorijas dēļ Kijevas mēra brālis atļāvās neformālus izteikumus.

Ученики на торжественной линейке, посвященной Дню знаний, во Львове - Sputnik Latvija
Internetā izsmēja Ukrainas mācību grāmatu ģeogrāfijā

"We are sexy and everybody wants us (Mēs esam seksīgi, un visi mūs grib – red.)," – Ustenko citēja boksera teikto savā lapā Facebook.

Pie tam eksperts skeptiski novērtēja bijušā sportista vārdus un uzsvēra, ka investoriem nepieciešamo apstākļu trūkums un pārāk augstais riska līmenis nebūt nepadara valsti pievilcīgāku.

Kļičko izteikumus neatbalstīja arī interneta lietotāji – daudziem šķita, ka tamlīdzīgas frāzes valsti neraksturo pozitīvā aspektā.

"Nu, tik vien ir palicis, kā reklamēt no šī punkta," – uzskata @Ivolga2015Irina.

Komentētāji uzskata, ka Vladimirs Kļičko var kļūt par "godājamu konkurentu" savam brālim Vitālijam, kurš plaši pazīstams ar savām kļūmēm izteikumos un dīvainajiem citātiem.

"Ir patīkami dzirdēt ukraiņu aforismus," – ironiski izteicās @ValerijLinde.

Ziņu lente
0