Politika

Vēlēšanās ASV piedalīsies viņsaulē aizgājis kandidāts

© Sputnik / Sergey MelkonovASV karogs
ASV karogs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Neticami, taču fakts: nāve vairs nav atruna – vēlēšanu biļetenā ASV iekļauts miris cilvēks.

RĪGA, 21. oktobris — Sputnik. Vēlēšanās ASV piedalīsies Pārstāvju palātas deputāta kandidāts no Republikāņu partijas – pazīstamais bordeļu īpašnieks Deniss Hofs. Šķiet, tas nav nekas neparasts. Tomēr situācija ir dīvaina – Deniss Hofs ir aizgājis viņsaulē, taču no vēlēšanu sarakstiem viņu izslēgt neplāno, vēsta Sputnik Moldova.

​Daži fakti par viņsaulē aizgājušo kandidātu

Deniss Hofs savā valstī kļuva pazīstams, pateicoties HBO seriālam Cathouse, kurā bija atainota dzīve vienā no viņam piederošajiem bordeļiem. Autobiogrāfijā viņš sevi atklāti nodēvēja par suteneru. Publiskā informācija liecina, ka viņam piederējuši septiņi bordeļi Nevadas štatā. Starp citu, tas ir vienīgais štats Savienotajās Valstīs, kurā vairākos apgabalos prostitūcija ir legāla.

Pazīstamā sutenera nāve

D.Hofs miris šī gada 16. oktobrī. Viņš tika atrasts miris vienā no viņam piederošajiem iestādījumiem, kurp viņš devies pēc dzimšanas dienas svinībām 14. oktobrī. Ballītē piedalījās šerifs Džo Arpaijo un pornoindustrijas veterāns Rons Džeremijs.

Hofa menedžers apgalvoja, ka viņa šefs "mierīgi nomiris miegā".

Izredzes vēlēšanās

Iepriekš Hofs iznīcinīja uzvaru pirmstermiņa balsojumā, un biļeteni ar viņa vārdu jau ir izdrukāti un izsūtīti. Tāpēc viņš netiks svītrots no kandidātu saraksta.

​Ja mirušais politiķis uzvarēs vēlēšanās (patiešām, tāda iespēja pastāv), republikāņu pienākums būs piedāvāt viņa aizstājēju.

ASV Pārstāvju palātas vēlēšanas notiks 2018. gada 6. novembrī.

Ziņu lente
0