Gobi tuksnesī atrasts milzīgs mīklains objekts

CC0 / pixabay / НЛО
НЛО - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Grandiozā konstrukcija varētu izrādīties pilnīgi jebkas, sākot ar slepenu militāro bāzi līdz zinātnieku nometnei, kur pēta citplanētiešu kuģi – pārliecinieties paši.

RĪGA, 14. augusts – Sputnik. Desmitiem tūkstošu Google Planet Earth servisa lietotāju lauž galvu, cenšoties saprast, ko tad tādu viņi nejauši atklājuši Gobi tuksnesī. Šī pārsteidzošā konstrukcija varētu izrādīties pilnīgi jebkas, taču neviena pasaules valdība vēl nav pārkāpusi absolūto klusumu, lai izskaidrotu atradumu, vēsta Sputnik Moldova.

Sensācija tapa, kad divi pētnieki, Bleiks un Brents Kuzensi publicēja savā YouTube kanālā videoierakstu, kurā parādīta dīvainā konstrukcija, ko viņi atklājuši Google Planet Earth servisā Gobi tuksneša izpētes laikā.

Objekts, kas atrodas tuksneša centrā, Ķīnas ziemeļos, no pirmā acu skatiena atgādina pamestu industriālo zonu. Taču tuvākā skatījumā kļūst skaidrs, ka tā, visticamāk, ir ļoti dīvainu pacelšanās un nolaišanās joslu sistēma un vecas militārās lidmašīnas uz tām.

Pirmatklājēji Bleiks un Brents uzskata, ka visiespējamākais mīklas atrisinājums, ka tās ir bāzes paliekas, kurā tika īstenota slepena kosmiska programma. Citu atbildi, kādēļ tuksneša vidū būtu nepieciešams milzīgais objekts, kas atgādina lidlauku, viņi nespēja rast.

Kas tad ir šis objekts – vai tiešām poligons ballistisko raķešu tēmēšanai vai citplanētiešu bāze? Pamēģiniet izlemt paši, kas tas ir. Lai savām acīm redzētu nesaprotamo konstrukciju, atveriet šo saiti Google Chrome Interneta pārlūkprogrammā, vai ievadiet šīs koordinātes (43°04'51.75"N 92°48'26.85"E) – bez iekavām – Google Planet Earth aplikācijā. Redzētais jūs izbrīnīs.

Ziņu lente
0