ASV izlūkdienesta vadītājs paskaidroja savu reakciju uz Putina uzaicināšanu Vašingtonā

© SAUL LOEB / AFPASV Nacionālā izlūkdienesta vadītājs Deniels Kouts
ASV Nacionālā izlūkdienesta vadītājs Deniels Kouts - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš Savienoto Valstu prezidenta preses sekretāre Sāra Sandersa paziņoja, ka Tramps piedāvājis Putinam šoruden apmeklēt Vašingtonu.

RĪGA, 22. jūlijs — Sputnik. ASV Nacionālā izlūkdienesta vadītājs Deniels Kouts paskaidroja savu reakciju uz informāciju par Baltā nama plāniem šoruden uzaicināt Vašingtonā Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, vēsta RIA Novosti.

Pēc Amerikas ierēdņa sacītā, mediji "nepareizi izskaidroja" viņa uzvedību tiešajā ēterā Aspenas forumā.

Putins un Tramps sarīkoja samitu Helsinkos 16. jūlijā - Sputnik Latvija
Trampa drošības dienests pārbaudīja Putina uzdāvināto futbola bumbu

"Manai, pēc vispārējas atzīšanas, neveiklajai reakcijai nekādā gadījumā nevajadzēja nodemonstrēt necieņu vai kritizēt prezidenta (Donalda Trampa — red. piez.) rīcību," paziņoja Kouts telekanāla CNBC ēterā.

Piektdien Kouts pauda pārsteigumu, kad viņam paziņoja par Trampa nolūkiem uzaicināt Vladimiru Putinu ASV. Nacionālā izlūkdienesta vadītājs palūdza vairākas reizes atkārtot informāciju, it kā parādot, ka viņš nesadzirdēja to. Pēc tam viņš paziņoja, ka "tas būs kaut kas īpašs".

Iepriekš Savienoto Valstu prezidenta preses sekretāre Sāra Sandersa paziņoja, ka Tramps piedāvājis Putinam šoruden apmeklēt Vašingtonu. Amerikas līdera uzaicinājumu nodeva viņa padomdevējs nacionālās drošības jautājumos Džons Boltons.    

Ziņu lente
0