Kārtējais seksa skandāls britu valdībā

© Sputnik / Алекс Макнотон / Pāriet pie mediju bankasBritu karogs
Britu karogs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Endrjū Grifits izrādījies ne vien neuzticīgs vīrs, bet arī nevaldāms perverss grafomāns.

RĪGA, 15. jūlijs — Sputnik. Mazā biznesa lietu ministrs Endrjū Grifits atstāja savu amatu pēc tam, kad britu mediji publicēja viņa personīgo SMS saraksti ar sievietēm, kura bija pilna ar intīmām detaļām, kuras diez vai patiktu ierēdņa sievai, vēsta Sputnik Baltkrievija.

"Mans ir liels kauns par savu uzvedību, kura atnesusi ciešanas manai ģimenei un izraisījusi dziļu mulsumu premjerministrei," atzinās bijušais Terēzas Mejas premjera štāba vadītājs.

Женские ноги - Sputnik Latvija
Latvijas policija veic "kontroles pirkumus" bordeļos

Endrjū Grifits izrādījies ne vien neuzticīgs vīrs, bet arī nevaldāms perverss grafomāns: Sunday Mirror izdevuma rīcībā ir apmēram 2 tūkstoši ministra īsziņas, kuras viņš vienlaikus sūtījis divām sievietēm katru dienu trīs nedēļu laikā pēc tam, kad pievienojās viņu draugu sarakstam sociālajā tīklā. Tajos viņš dēvēja sevi par "papucīti", solīja jaunietēm atlīdzinājumu, ja viņas piekritīs seksam ar viņu. Spriežot pēc īsziņām, kuras publicētas medijos, 47 gadus vecajam ierēdnim ir diezgan perversa fantāzija.

Turklāt Terēzas Mejas bijušais premjera štāba vadītājs bieži lielījies, ka pat Bekingemas pilī domājis nevis par darbu, bet par jaunietēm. Tiesa, viņš to darījis aiz šampanieša glāzes ar princi Čārlzu.

Pēc tam, kad viņa personīgās kaislības kļuva sabiedrībai zināmas, Endrjū Grifits bija spiests atstāt amatu un atvainoties ģimenes priekšā. Viņš atzinās, ka viņam esot liels kauns. Britu mediji neprecizē, vai jau bijušais ministrs apsolījis vēl joprojām viņa sievai, ka viņš "vairs tā nedarīs".

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā Lielbritānijas aizsardzības ministrs Maikls Felons atkāpās no amata dēļ rokas uz ceļa, savukārt Terēza Meja uzstāja uz Lielbritānijas valdības aparāta vadītāja Demiana Grīna atlaišanas, kurš tika apsūdzēts par seksuālo uzmākšanos un pornogrāfijas skatīšanos darba vietā.    

Ziņu lente
0