Jēlas universitātes izlaiduma pasākumā Hilarija Klintone uzvilkusi ausaini

© REUTERS / Brian SnyderHilarija Klintone
Hilarija Klintone - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidenta bijusī kandidāte Hilarija Klintone vēl joprojām analizē savu sakāvi prezidenta vēlēšanu kampaņā 2016. gadā.

RĪGA, 21. maijs — Sputnik. ASV prezidenta bijusī kandidāte Hilarija Klintone, uzrunājot Jēlas universitātes studentus, uzlaikojusi ausaini, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz izdevumu The Hill.

"Krievu cepute. Ja nevari viņus uzvarēt, stājies viņu rindās," — šādi Hilarija Klintone komentēja savu žestu.

The Hill atzīmēja, ka politiķe piedalījusies universitātes izlaiduma pasākumā, kurā izveidojusies tradīcija — valkāt neparastas galvassegas.

Uzrunas gaitā Klintone atzina, ka vēl joprojām analizē savu sakāvi prezidenta vēlēšanu kampaņā 2016. gadā.

"Es vēl joprojām nožēloju pieļautās kļūdas. Un tomēr es domāju, ka izpratne par to, kas notika šajās dīvainajās un mežonīgajās vēlēšanās, ļaus mums aizsargāt mūsu demokrātiju nākotnē," — viņa klāstīja.

Кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон в штате Индиана - Sputnik Latvija
Politika
Amerikāņu politiķe nosauca Hilariju Klintoni par "ASV kaunu"

Tāpat politiķe piebilda, ka cīņa ar brīvo presi un vēlēšanu deleģitimācija grauj amerikāņu sabiedrības nacionālo vienotību.

Izmeklēšanu par iejaukšanos vēlēšanās ASV, ko pārmet Krievijai, kā arī prezidenta Donalda Trampa domājamajiem sakariem ar Maskavu, ko noliedz gan Baltais nams, gan Kremlis, vada speciālais prokurors Roberts Millers un ASV Kongress. Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs norādīja, ka apsūdzības par iejaukšanos vēlēšanās ir absolūti nepamatotas.     

Ziņu lente
0