Vējonis un Porziņģis apmeklēja "Knicks" maču, kurš veltīts Latvijas simtgadei

© REUTERS / Noah K. MurrayŅujorkā notika NBA regulārā čempionāta mačs, kurā vietējais "Knicks" uzņēma Milvoki "Bucks"
Ņujorkā notika NBA regulārā čempionāta mačs, kurā vietējais Knicks uzņēma Milvoki Bucks - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ņujorkā notika NBA regulārā čempionāta mačs, kurā vietējais "Knicks" uzņēma Milvoki "Bucks".

RĪGA, 9. aprīlis — Sputnik. Vienkārša spēle kļuva svarīga ar to, ka tā tika veltīta Latvijas neatkarības simtgades jubilejai, un to apmeklēja mūsu valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā zināms, par "Knicks" uzstājas Latvijas uzbrucējs Kristaps Porziņģis, kurš, diemžēl, janvārī guva traumu un tagad uz laukuma izies tikai nākamajā sezonā. Taču, protams, Porziņģis nevarēja neatnākt uz šo maču, vēl jo vairāk tāpēc, ka tur atradās Latvijas prezidents Raimonds Vējonis, kurš atradās oficiālā vizītē ASV.

​Pirms spēles zem Ņujorkas Madison Square Garden jumta izskanēja Latvijas himna, savukārt Porziņģis un Vējonis apmainījās ar simboliskām dāvanām. Basketbolists uzdāvināja prezidentam kluba t-kreklu ar uzvārdu Vejonis un krosenes, kuru izmērs visticamāk der pašam Kristapam. Atbildot uz to, Latvijas prezidents prezentēja Porziņģim t-kreklu ar uzrakstu Latvija 100.

​Tālāk sākās spēle. Šobrīd ne labākos laikus pārdzīvojošais "Knicks" cīnījās ar "Bucks" līdz pēdējām minūtēm, taču vienalga piekāpās tikšanās beigās — 102:115.

Ziņu lente
0