Policija, glābiet: britu ēstuvēs KFC beigušās vistas

© Sputnik / Виталий Белоусов / Pāriet pie mediju bankasKFC
KFC - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Briti ir pieraduši, ka policija spēj tikt galā ar jebkurām nepatikšanām, pat ar vistas gaļas trūkumu restorānos KFC.

RĪGA, 22. februāris — Sputnik. Ātrās ēdināšanas restorānu tīkls KFC bija spiests uz nenoteiktu laiku slēgt 700 no 870 restorāniem Lielbritānijas teritorijā, ņemot vērā grūtības ar vistas gaļas piegādi, vēsta Daily Mail.

"Vistu krīze" KFC sākās piektdien, kad problēmas radās jaunās piegādes kompānijas DHL darbā. Tās izraisīja piegādes un pasūtījumu datorprogrammas kļūda. Septiņās grāfistēs Lielbritānijā slēgti daudzi restorāni — pie durvīm karājas informācija par to, ka restorāni slēgti sakarā ar nelielām nepatikšanām, kas saistītas ar vistas piegādi.

​​"Vistu krīze" var izmaksāt tīklam KFC miljonu sterliņu mārciņu dienā. Informācija par to, kad kompānija plāno atjaunot vistas piegādes, netiek sniegta. Avīze informē, ka tas ilgšot nedēļām ilgi.

Konstatējuši, ka slēgti viņu iemīļotie restorāni, briti sāka vērsties policijā, taču kārtības sargi informēja, ka cepta vista neietilpst viņu kompetencē.

"Lūdzu, nevērsieties pie mums KFC krīzes dēļ — tā nav mūsu problēma, ka jūsu iemīļotā ēstuve nepasniedz ēdienus, ko jūs vēlaties," — Twitter tīklā raksta Londonas policisti.

​Vistu kāju un spārnu mīļotāju zvanus saņem ne tikai galvaspilsētas policija.

"Tiem, kuri zvana policijai tādēļ, ka KFC beigusies vista… lūdzu, pietiek. Viņu mājaslapā ziņots, ka restorāns Prestvičā ir atvēries, tāpēc, ja vēlaties stāvēt rindā pēc četrām policijas mašīnām…" — Twitter lapā ziņoja kārtības sargi no Mančestras. 

Ziņu lente
0