Tadžikistānā ierosināts ieviest kriminālatbildību par laulības pārkāpumu

© pixabayMeitenes siluets
Meitenes siluets - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tadžikistānas ģenerālprokurors paziņojis, ka izskatīs priekšlikumu par kriminālatbildības ieviešanu par neuzticību laulībā.

RĪGA, 26. janvāris — Sputnik. Tadžikistānā tiks izskatīts jautājums par kriminālatbildības ieviešanu par neuzticību laulībā, ziņo Sputnik Tadžikistānā.

Par to paziņojis republikas ģenerālprokurors Jusufs Rahmons, atbildot uz  mediju pārstāvja jautājumu preses konferences laikā.

Viens no žurnālistiem norādīja, ka republikā pēdējā laikā arvien biežāk notiek slepkavības uz greizsirdības pamata, tāpēc, viņaprāt, nepieciešams ieviest kriminālatbildību par laulības pārkāpšanu.

Жених с невестой идут к Памятнику Свободы - Sputnik Latvija
Foto
Kāzas ar skaistu datumu: 7.7.17

Oktobra sākumā Tadžikistānas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki aizturējuši 56 gadu vecu lauku iedzīvotāju aizdomās par slepkavības izdarīšanu.

Aizdomās turamais ieradies savas bijušās sievas darbavietā. Greizsirdības dēļ vīrietis izdarījis sievietei 19 naža dūrienus.

Rezultātā sieviete no gūtajiem miesas bojājumiem mirusi notikuma vietā.

Tāpat kārtības sargi aizdomās par pastrādāto slepkavību aizturēja Turusunzade pilsētas iedzīvotāju.

Noziegums tika izdarīts 26. septembrī, kad vīrietis reibuma stāvoklī atradies mājās pie savas bijušās sievas.

Starp bijušajiem dzīvesbiedriem izcēlies strīds. Aizdomās turamais izdarījis sievietei naža dūrienu vēdera dobumā un aizbēdzi no notikuma vietas.    

Ziņu lente
0