Atkal pasaules gals: astronomi un numerologi nav vienisprātis par datumu

© Foto : Alain rИмитация Черной дыры
Имитация Черной дыры - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Entuziasti nonākuši pie slēdziena, ka visa cilvēce ies bojā 19. novembrī.

RĪGA, 4. novembris — Sputnik. Numerologi aprēķinājuši, ka jau novembra vidū Zemei pietuvosies planēta Nibiru, kas novedīs pie gravitācijas viļņu izraisītām kataklizmām, kas savukārt nogalinās visu dzīvo, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Zinātnieki, kuri iepazinušies ar kārtējo izvirzīto pasaules gala versiju, paziņojuši, ka nav vērts nopietni uztvert jauno informāciju.

Вид Земли из космоса - Sputnik Latvija
Kārtējais pasaules gals: pasaulei atlicis dzīvot vien dažas dienas

Šī ir jau otrā šoruden pareģotā apokalipse. Iepriekš amerikāņu numeroloģijas eksperts Deivids Mīds jau stāstīja, ka pasaules galu izprovocēs Nibiru. Viņš apgalvoja, ka atradis atbilstošu apstiprinājumu Bībelē. Pēc zinātnieka domām, planētai vajadzēja pilnībā aizsegt Zemi no Saules 23. septembrī. Kopš 2000. gada pareģoti jau vairāk nekā 30 pasaules gali.

Savukārt laikā, kad numerologi gaida pasaules galu Nibiru dēļ, citi speciālisti – konspirologi uzskata, ka Zemi apdraud kas cits.

Astronomus satraucis milzīgs melnais caurums Saules sistēmas apkaimē.

Speciālisti uzskata, ka netālu no Saules sistēmas, iespējams, slēpjas melnais caurums ar zvaigznes masu, tāpēc ir absolūti neredzams. Pie tam Zemi spēj iznīcināt pat neliels melnais caurums, kuru iespējams identificēt tikai pēc gravitācijas viļņiem.

Pētnieki uzskata, ka situācijā, ja melnais caurums tuvosies Saulei, cilvēcei neizdosies izvairīties no katastrofas.

Ziņu lente
0