Sieviete atklājusi apšaudi armijas bāzē ASV

© Sputnik / Sergey MelkonovASV armijas karavīrs. Foto no arhīva
ASV armijas karavīrs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Likumpārkāpējas motīvi vēl nav noskaidroti, rit izmeklēšana.

RĪGA, 24. oktobris — Sputnik. Nezināma sieviete atklājusi uguni armijas bāzes Stjuarta Forts teritorijā ASV, informē RIA Novosti, atsaucoties uz bāzes sniegto paziņojumu.

"Aptuveni pl. 14.30 atskanēja vairāki šāvieni. Stjuarta Forta kara policija aizturēja sievieti pēc apšaudes kara garnizonā. Apšaudes rezultātā neviens nav cietis," — norādīts armijas bāzes paziņojumā oficiālajā lapā Facebook.

Garnizona pārstāvji apgalvojuši, ka nekāds risks incidenta rezultātā sabiedrībai nedraud. Vietējais telekanāls informēja, ka apšaude notikusi autostāvvietā līdzās Stjuarta Fortam. Armijas bāzes pārstāvis Kevins Larsons pastāstīja, ka likumpārkāpējas motīvi vēl nav noskaidroti. Pēc viņa vārdiem, apšaude, domājams, "izcēlusies sadzīves konflikta dēļ" un par teroristisku aktu nav uzskatāma.

Vakar kļuva zināms, ka Krievijas Gvardes darbinieks Čečenijā atklājis uguni armijas daļas teritorijā. Šelkovskas staņicā vecākais leitnants kazarmās nošāvis četrus dienesta biedrus. Dežurējošā nodaļa atklāja atbildes uguni un likvidēja ļaundari, sākta dienesta pārbaude. Krievijas Gvarde ir militarizēta organizācija, kas izveidota uz Krievijas Iekšlietu ministras Iekšējo spēku bāzes. 

Ziņu lente
0