Katalonijas pilsētā Alkanara nograndēja jau otrs sprādziens diennakts laikā

© SputnikПолицейское оцепление на месте теракта в Барселоне, 17 августа 2017
Полицейское оцепление на месте теракта в Барселоне, 17 августа 2017 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš tika ziņots, ka ceturtdien no rīta Alkanarā nograndis sprādziens narkotiku ražošanas laboratorijā, kura rezultātā bojā gāja viens cilvēks un septiņi guvuši ievainojumus.

RĪGA, 18. augusts – Sputnik. Katalonijas pilsētā Alkanara diennakts laikā nogranda jau otrs sprādziens, vairāki policisti guvuši ievainojumus, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz telekanālu TV3.

Место наезда автобуса на пешеходов в Барселоне - Sputnik Latvija
Divās Spānijas pilsētās notikuši terorakti

Iepriekš tika ziņots, ka ceturtdien no rīta Alkanarā nograndis sprādziens narkotiku ražošanas laboratorijā, kura rezultātā bojā gāja viens cilvēks un septiņi guvuši ievainojumus. 

Otrs sprādziens notika dienas laikā tajā pašā rajonā, cietušo vidū ir vairāki policisti, viens smagā stāvoklī. Detaļas netiek paziņotas.

Katalonijas policijas vadītājs Hoseps Luiss Trapero paziņoja par iespējamu Alkanaras sprādzienu saistību ar teroraktu Barselonā.

Viens no aizdomās turamajiem lietā par teroraktu tika arestēts tieši Alkanarā. Izmeklētājiem ir aizdomas, ka mājas iedzīvotāji, kur naktī uz ceturtdienu notika sprādziens, mēģināja izgatavot pašdarinātu spridzekli, vēsta aģentūra France Presse.

Ceturtdien pēcpusdienā Barselonas tūrisma centrā uz gājēju ielas Rambla mikroautobuss ietriecis cilvēku pūlī. Pēc oficiālajiem datiem 14 cilvēki gājuši bojā un vairāk nekā 130 bija ievainoti. Policija paziņojusi, ka uzskata incidentu par teroraktu. Divi aizdomās turamie par sakariem ar terora akta organizēšanu tika arestēti, taču furgona vadītājs joprojām paliek brīvībā.

Ziņu lente
0