Tūrists samaksājis desmit tūkstošus dolāru par viltota Macallan viskija degustāciju

CC0 / tookapic / Бар
Бар - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Gadījums noticis bārā Davil 's Place, kas iekļauts Ginesa rekordu grāmatā kā bārs, kur pārdod 2,5 tūkstošus viskija šķirņu. Macallan viskiju dzēra Džeimss Bonds filmās "Spektrs" un "Operācija "Skyfall"".

RĪGA, 8. augusts — Sputnik. Tūrists no Ķīnas samaksājis vairāk nekā 10 tūkstošus dolāru par iespēju izbaudīt, iespējams, viltotu 139 gadus vecu viskiju, ziņo RIA Novosti, atsaucoties uz šveiciešu izdevumu "20 Minuten".

Водка - Sputnik Latvija
ASV aizturēts vīrietis, kurš atļāvis izdzert 17 glāzītes vodkas savai meitai

Viesnīcā Waldhaus Hotel am See Šveices kūrortā Sanktmoricā jaunais cilvēks samaksāja 9999 Šveices frankus par 200 mililitriem 1878. gada Macallan viskija.

Tā bija pēdējā neatvērtā pudele no partijas, novērtētā 50 tūkstošu franku vērtībā. Taču portāls Whiskyexperts.net apšaubīja dzēriena autentiskumu.

Viesnīcas menedžeris Sandro Bernaskoni paziņojis izdevumam "20 Minuten", ka viņam neesot jausmas par to, ka pudele bija viltota. Viņš ir gatavs nodot dzērienu ekspertīzei un jau atradis piemērotu speciālistu Skotijā. Pēc viņa teiktā, ja apstiprināsies, ka viskijs ir neīsts, viesnīca atlīdzinās klientam naudu, kā arī sāks prāvu ar pudeles pārdevējiem.

Ziņu lente
0