Jūlija Samoilova Eirovīzijas vietā dosies uz Krimu

© Sputnik / Владимир Сергеев / Pāriet pie mediju bankasКрым
Крым - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dziedātāja Jūlija Samoilova, kurai vajadzēja pārstāvēt Krieviju "Eirovīzijā 2017" Kijevā, uzstāsies Sevastopolē Uzvaras dienas svinībās 9. maijā.

RĪGA, 26. aprīlis — Sputnik. Jūlija Samoilova pēc aizlieguma ierasties Ukrainā, lai piedalītos Eirovīzijā, pieņēmusi lēmumu uzstāties ar koncertu Krimā.

Sevastopoles vadība apstiprināja, ka 9. maijā — Uzvaras dienā, kā arī Eirovīzijas pirmā pusfināla dienā dziedātāja uzstāsies Krimā.

Певица Юлия Самойлова - Sputnik Latvija
EBU aicina Ukrainu pārdomāt aizliegumu Krievijas pārstāvei piedalīties Eirovīzijas konkursā

"Kā bija plānots, šai izpildītājai bija jāpārstāv Krievija Eirovīzijā. Tās vietā viņa uzstāsies pie mums. Iepriekšēja vienošanās jau panākta. Ceram, ka viņai viss izdosies un Jūlija pārvarēs visus šķēršļus, kas stāv viņas priekšā," — portālam ForPost pastāstīja Larisa Dudkina, Sevastopoles Galvenās kultūras pārvaldes vadītāja.

"Eirovīzijas 2017" pusfināli notiks Kijevā 9. un 11. maijā, bet fināls ieplānots 13. maijā. Krievija ir atteikusies piedalīties konkursā un translēt to valsts teritorijā, jo Ukrainas Drošības dienests liedzis Samoilovai iespēju piedalīties konkursā.

Iepriekš veiktā Krievijas sabiedriskā viedokļa pētījumu centra (VCIOM) veiktās aptaujas rezultāti liecināja, ka 75% Krievijas iedzīvotāju atbalstījuši Pirmā kanāla lēmumu nepārraidīt starptautisko muzikālo konkursu.

Ziņu lente
0