Kā kļūt par labāk apmaksāto aktieri, ja kabatā tikai 7 dolāri

© Wikipedia / Eva Rinaldi CelebrityАктер Дуэйн Джонсон
Актер Дуэйн Джонсон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Filmas "Ātrs un bez žēlastības" zvaigzne Dveins "Klints" Džonsons ir kļuvis par šī gada vislabāk apmaksāto aktieri, vēsta žurnāla Forbes jaunais reitings. Tomēr arī viņa karjerā dažkārt ir gadījušies šķēršļi.

RĪGA, 23. augusts — Sputnik. Holivudas zvaigzne Dveins Džonsons 23 gadu vecumā palika bez jumta virs galvas un gulēja uz matrača, ko gadījās atrast uz ielas. Šajā laikā viņš pārcieta otru no trim depresijām, ko viņam nācies pārvarēt savā sarežģītajā slavas ceļā, raksta spāņu izdevums El Pais un atzīmē, ka šodien aktieris pelna desmitiem miljonus dolāru,

Pērn Džonsona ienākumi sastādīja 64,5 miljonus dolāru, un viņš ieņēma 19. vietu vislabāk apmaksāto slavenību reitingā un 1. vietu starp aktieriem. Viņam seko Džekijs Čans un Mets Deimons.

Видео опубликовано therock (@therock) Авг 12 2016 в 8:53 PDT

 

Ērkšķotais ceļš pretī slavai

1995. gadā Džonsons šķīrās no savas draudzenes un nolēma kļūt par profesionālu amerikāņu futbola spēlētāju. Tomēr šim sapnim nebija lemts piepildīties. Treneris ar pusaudzi ilgi neķēpājās. "Tu neesi pietiekami labs priekš tā," – viņš atklāti pateica puisim.

Neskatoties uz sarežģītajām attiecībām ar ģimeni, šajā laikā viņš atgriezās mājās.

Tobrīd Džonsonam kabatā bija tikai 7 dolāri.

Ilgi nedomādams, viņš nolēma iet sava tēva, profesionālā restlera Rokija Džonsona pēdās.

"Saņēmu 40 dolārus par piedalīšanos cīņās tirgos, gadatirgos, šķūņos un autosalonos," – aktieris atceras savu jaunību.

Publikai jaunais cīkstonis nepatika – viņš atstāja "laba zēna" iespaidu, un tādiem parasti "cietsirdīgajos" sporta veidos nākotnes nav.

Leģendas dzimšana

1997. gadā Džonsons izlēma kardināli mainīt imidžu (tobrīd viņs salīga mieru ar savu draudzeni, un viņi apprecējās). Tā dzima The Rock (Klints) leģenda.

Itin drīz Džonsons kļuva par WWF (ASV kompānija, kas organizē profesionālā restlinga pasākumus) galveno zvaigzni.

Slavas kalngalos restleri uzaicināja filmēties kino. Tā nu 2001. gadā viņš pirmo reizi parādījās uz ekrāniem. Pirmajai filmai sekoja nākamā, un jaunā kiknoaktiera karjera sākās.

Savu pirmo rekordu Džonsons uzstādīja, nopelnot 5 miljonus dolāru par filmu. Tāda nauda debitantiem vēl nekad netika maksāta.

Līdz ar slavu nāca šķiršanās, tai sekoja depresija. Jaunais aktieris centās pierādīt, ka ielūgumu filmēties nav saņēmis velti. Pēc dažiem neveiksmīgiem lēmumiem viņš atlaida no darba savu aģentu un izlēma, ka visus lēmumus pieņems pats.

Tālākās filmas pierādīja, ka Džonsons ir pasaules mēroga aktieris, kurš spēj atdzīvināt ne vienu vien neveiksmei lemtu rimeiku.

2013. gadā Džonsons kļuva par ienesīgāko aktieri un nodibināja savu producentu kompāniju Seven Bucks Productions – piemiņai par tiem 7 dolāriem, kas lika viņam mainīt dzīvi.

Dveins Džonsons pieļauj, ka nākotnē varētu izvēlēties arī politiķa karjeru, sekojot sava drauga Arnolda Švarcenegera pēdās.

 

Ziņu lente
0