Video

"Ceļš uz Jaltu": mūziķi no piecpadsmit valstīm izpildīs kara dziesmas

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uzvaras dienas priekšvakarā Krimā notiks ikgadējais starptautiskais mūzikas festivāls "Ceļš uz Jaltu", kurā skanēs kara laika dziesmas festivāla dalībnieku dzimtajās valodās. Konkursa pusfinālā iekļuvuši 15 valstu, tostarp arī Latvijas pārstāvji.
Uzvaras dienas priekšvakarā Krimā notiks ikgadējais starptautiskais mūzikas festivāls "Ceļš uz Jaltu", kurā skanēs kara laika dziesmas festivāla dalībnieku dzimtajās valodās.
29. aprīlī Jaltā notiks konkursa pusfināls. Tajā iekļuvuši mūziķi no 15 valstīm: Austrijas, Argentīnas, Lielbritānijas, Izraēlas, Indijas, Itālijas, Kanādas, Ķīnas, Latvijas, Polijas, Portugāles, ASV, Turcijas, Francijas un Zviedrijas. Uzvarētājus noteiks žūrija, kurā strādā pazīstami Krievijas un ārvalstu mūziķi, kultūras un mākslas darbinieki.
1. maija festivāla finālā konkursanti uzstāsies duetos ar Krievijas māksliniekiem. Šogad konkursa balvu fonds sastāda 60 tūkstošus eiro.
Mūziķi cīnīsies arī par skatītāju simpātiju balvu, kas tiks piešķirta saskaņā ar balsošanas rezultātiem vietnē https://doroganayaltu.ru. Tā jau sākusies un turpināsies līdz festivāla finālam. Tā rezultātus organizatori pasludinās no skatuves galā koncertā.
Ziņu lente
0