Video

"Krievu" Rīgas nāve un politiskais apvērsums Latvijā: Lindermans par "X stundu" latviešiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kādēļ latviešu partijas nolēma "atņemt Rīgu" krieviem tieši tagad? Vai tiešām pienākusi šī X stunda? Publicists un tiesību aizstāvis Vladimirs Lindermans un žurnālists Mihails Gubins iknedēļas Latvijas aktuālāko un asāko politisko notikumu apskatā.

Rīgas domes atlaišana – kādas ir prognozes? Kāds būs Saeimas verdikts? Ko domā ministrs Pūce? Kādēļ tautas gribas paušana Latvijā tiek izmesta mēslainē. Un galvenais jautājums – uz kāda pamata…

Kādēļ latviešu partijas nolēma "atņemt Rīgu" krieviem tieši tagad? Vai tiešām pienākusi šī X stunda?

Publicists un tiesību aizstāvis Vladimirs Lindermans un žurnālists Mihails Gubins iknedēļas Latvijas aktuālāko un asāko politisko notikumu apskatā analizē viskarstākās un visus uztraucošākās tēmas Sputnik Latvija YouTube.

Vai Rīgas domes atlaišana var būt latviešu nacionālistu atriebība par parakstu vākšanu par Saeimas atlaišanu? Kas mainīsies, ja Latvijā īstenos plebiscītu? Un kas mainīsies, ja Rīgā notiks varas apvērsums?

Tikmēr Turcija tomēr piekāpjas NATO un it kā atsakās no nolūka bloķēt Baltijas jūras reģiona aizsardzības plānu apstiprināšanu. Taču Lindermans skaidro, ka jautājums nebūt nav nokārtots, tas ir tikai un vienīgi atlikts. Kas būs tālāk? Vai Baltija varēs rēķināties ar NATO aizsardzību, kā tas bijis līdz šim?

ASV prezidents nopietni lūdz NATO valstīm 4% no IKP aizsardzībai. Vai tiešām viņam rūp, vai Baltija maksās divkāršu cenu par "aizsardzību"? Vai arī viņš gaida, ka makus taisīs vaļā Vācija un citi rietumu pasaules spēcīgie?

Kādēļ pirmā maksāt metīsies Latvija, atstājot aizmugurē skolotāju un mediķu cerības uz algu palielinājumu?

Vēl jo vairāk tāpēc, ka Krievijas tranzīta "bodīte" slēdzas ciet, un naudas Latvijā būs vēl mazāk. Tostarp viens no lielākajiem Krievijas un NVS dzelzceļa ritošā sastāva operatoriem "Novotrans" jau apsolījis aiziet no Baltijas valstīm uz Ustjlugu. Kādēļ Krievija "pamet novārtā" Latviju, un ko pašā Latvijā domā saistībā ar to, ka riskē palikt bez naudas.

Par šo visu un ne tikai jūs uzzināsiet iknedēļas politisko notikumu apskatā ar Lindermanu un Gubinu. Skatieties video!

Ziņu lente
0