Video

Kvazivalsts Eifratas austrumu krastā: kādi ir ASV mērķi Sīrijā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV vēlas atdalīt teritorijas Eifratas upes austrumu krastā, lai izveidotu kvazivalsti Sīrijas teritorijā. To paziņoja Krievijas Ārlietu ministrijas vadītājs Sergejs Lavrovs Parīzes Miera forumā. Kāpēc tas ir vajadzīgs ASV – pastāstīsim mūsu video.

ASV vēlas atdalīt teritorijas Eifratas upes austrumu krastā, lai izveidotu kvazivalsti Sīrijā. Ar tādu paziņojumu uzstājās Krievijas Ārlietu ministrijas vadītājs Sergejs Lavrovs Parīzes Miera forumā Krievijas ĀM vadītājs uzskata, kā Vašingtonas galamērķis ir naftas atradnes Eifratas austrumu krastā. Baltais nams ir gatavs uz visu, lai to panāktu.

Amerikāņi vairs nekautrējas runāt par viņu īsto mērķi Sīrijā, Donalds Tramps sauc to par naftas atradņu aizsardzību no teroristiem, taču būtībā aiz šiem vārdiem slēpjas Sīrijas naftas nelegālā kontrabanda. Pierādījumi jau iesniegti Krievijas Aizsardzības ministrijā. ASV nevar atļauties atklātu bruņoto sadursmi ar Krieviju, atliek tikai tīši sarežģīt mierīgās noregulēšanas procesu Sīrijā, jo amerikāņi grib palikt republikā pēc iespējas ilgāk

 

Ziņu lente
0