Video

Bez kājām piedzimušais zēns uzspēlēja futbolu ar "Liverpool" uzbrucēju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kazahstānas zēns Ali Turganbekovs, kurš piedzimis bez kājām, tikās ar savu elku – futbola kluba "Liverpool" zvaigzni Mohamedu Salāhu. Zēnu uzaicināja uz slēgtu treniņu pirms UEFA Superkausa mača.

Bez kājām piedzimušais kazahs Ali Turganbekovs patrenējās kopā ar futbola kluba "Liverpool" zvaigzni Mohamedu Salāhu. Zēnu uzaicināja piedalīties slēgtā treniņā pirms UEFA Superkausa mača.

Par brauciena organizēšanu 11 gadus vecais Ali pateicās UEFA vadībai, UEFA fondam un Kazahstānas Nacionālās paraolimpiskās komitejas vadītājam.

Šī gada aprīlī Ali tikās ar vēl vienu pasaules futbola zvaigzni – Lionelu Mesi un citiem futbola kluba "Barcelona"  spēlētājiem. Toreiz zēns arī piedalījās komandas treniņā un varēja nofotografēties ar saviem elkiem.

2018. gadā īpašais zēns no Astanas paguva tikties arī ar tādām futbola zvaigznēm kā Andrejs Ševčenko un Djego Maradona. Savukārt kad Ali bija 7 gadi, atrodoties Maskavā, viņš iepazinās ar leģendāro Niku Vujačiču, kurš piedzima ar retu mantotu slimību, kura noved pie visu četru galotņu trūkuma, taču kļuva par īstu piemēru pozitīvai domāšanai un spēkam grūtību priekšā.

Ziņu lente
0