Politika

Urbanovičs: karantīna nav laiks izvēlīgai palīdzībai pēc politiskajiem uzskatiem

© Sputnik / Sergey MelkonovЛидер партии "Согласие" Янис Урбанович
Лидер партии Согласие Янис Урбанович - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Saskaņa" ieklausās Latvijas iedzīvotājos neatkarīgi no viņu politiskajiem uzskatiem un palīdz ne tikai saviem vēlētājiem, pastāstīja partijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

RĪGA, 27. marts – Sputnik. Uzņēmums "Rīgas satiksme" reaģēja uz SPKC Infekcijas slimību profilakses un risku analīzes departamenta vadītāja Jurija Perevoščikova kritiku un palielināja sabiedriskā transporta reisu skaitu Latvijas galvaspilsētā.

"Mēs raizējamies par rīdziniekiem, tādēļ sākumā vērsāmies pie ārstiem, un kad viņi mums piekrita, vērsāmies visās institūcijās, lai nepieļautu cilvēku drūzmēšanos slēgtā telpā tuvāk par diviem metriem," pastāstīja Sputnik Latvija partijas "Saskaņa" priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Viņš atzīmēja, ka partijai patlaban nav kontakta trūkuma ar Latvijas iedzīvotājiem. "Saskaņa" ieklausās cilvēku viedoklī neatkarīgi no viņu politiskās pārliecības.

Президент Латвии Эгилс Левитс - Sputnik Latvija
Vīrusu pārvarēs tikai latvieši: sociālie tīkli izsmej prezidenta izteikumus

"Cilvēki vēršas pie mums, taču ar lūgumiem aizstāvēt atnāca pat ne mūsu vēlētāji. Tas liecina par to, ka mūsu politiskie oponenti ir kurli attiecībā uz iedzīvotāju prasībām. Mēs vadāmies pēc rūpēm par cilvēkiem neatkarīgi no viņu politiskās pārliecības, tādēļ arī vēršamies pie varasiestādēm… Man liekas, ir pienācis laiks pamosties visiem, kas ievēlēja tos politiķus, kuri viņus nedzird," sacīja Urbanovičs.

Saistībā ar koronavīrusa izplatību Latvijā kopš 13. marta ir spēkā ārkārtas situācijas režīms, kura ietvaros ir veikti vairāki ierobežojoši pasākumi. Apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi, aizliegti masveida pasākumi, skolas un augstskolas īsteno attālinātās mācības. Iedzīvotājus aicina ievērot 2 metru distanci veikalos un sabiedriskajā transportā. Saskaņā ar vakardienas Veselības ministrijas datiem, Latvijā kopumā ir atklāti 244 inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusa infekciju, viens cilvēks ir atveseļojies.

Ziņu lente
0