Politika

Tramps publicējis video ierakstu, kurā kritizē Baidenu un demokrātus

© REUTERS / Chris Jackson / POOLПрезидент США Дональд Трамп
Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Video ierakstā ir runa par skandālu ap Ukrainas bijušā ģenerālprokurora atlaišanu, kurš izmeklēja Džo Baidena dēla kompānijas darbību.

RĪGA, 29. septembris — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps savā lapā Twitter publicējis video ierakstu, kurā kritizē bijušo viceprezidentu Džo Baidenu un ASV Demokrātisko partiju, vēsta RIA Novosti.

Video ierakstā ar nosaukumu "Es nosusināšu šo purvu" ir runa par skandālu ap Ukrainas bijušā ģenerālprokurora atlaišanu, kurš izmeklēja Džo Baidena dēla kompānijas darbību.

​"Džo Baidens apsolīja Ukrainai miljardu dolāru par ģenerālprokurora atlaišanu, kurš izmeklēja viņa dēla kompānijas lietu. Taču, kad Tramps palūdza Ukrainu izmeklēt to no korupcijas viedokļa, demokrāti nolēma iniciēt impīčmenta procedūru," pastāstīja aizkadra balss ierakstā.

Video iekļauti arī kadri, kuros redzamas Baidena tikšanās ar Ukrainas bijušo prezidentu Petro Porošenko un ekspremjeru Arsēniju Jaceņuku.

"Demokrāti zaudēja vēlēšanās, un tagad viņi vēlas falsificēt šīs. Nepieļaujiet to," teikts video ieraksta noslēgumā.

Iepriekš demokrāti iniciēja impīčmenta procedūru pret Trampu Pārstāvju palātā. Viņi apsūdzēja prezidentu par to, ka viņš lūdz ārvalsts palīdzību, lai iejauktos vēlēšanās, mēģinot diskreditēt politisko pretinieku. Tramps šīs apsūdzības noliedz.

Ziņu lente
0