Politika

"Jaunās vienotības" rindas papildinājusi reģionālā partija

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partiju apvienībai "Jaunā vienotība" oficiāli pievienojusies Jēkabpils reģionālā partija, ko vada Leonīds Salcevičs.

RĪGA, 17. jūnijs — Sputnik. 16. jūnijā Jēkabpils reģionālā partija tika uzņemta partiju apvienībā "Jaunā vienotība", ziņots "Vienotības" oficiālajā lapā.

"Jaunās vienotības" līderis Krišjānis Kariņš savā lapā Twitter informēja par Jēkabpils reģionālās partijas iestāšanos apvienībā un piezīmēja, ka asociācija paplašināsies.

Jēkabpils reģionālās partijas līderis Leonīds Salcevičs un "Vienotības" pārstāvis Jānis Reirs ievēlēti apvienības "Jaunā vienotība" valdē, kuras locekļi ir arī partijas "Vienotība" priekšsēdētājs Arvils Ašeradens un citu aliansi veidojošo partiju līderi – Inga Bērziņa, Jānis Baiks un Juris Šulcs.

Ašeradens uzsvēra, ka, neskatoties uz politiskās vides sašķeltību Latvijā, "Jaunajai vienotībai" izdevies panākt, ka puses ar līdzīgām vērtībām strādās kopā par labu valstij. Partiju "Vienotība" aizvien biežāk pamet deputāti, un tās līderis aicināja vēlētājus būt vērīgiem un pārdomāt, ko ar valsti var izdarīt politiķi, kuri neapskaužami bieži skraida no vienas partijas uz otru.

Eiroparlamenta deputāts Krišjānis Kariņš - Sputnik Latvija
Kandidāts Kariņš: ir jātic, ka mēs varam Latvijā dzīvot labāk

Iepriekš ziņots, ka kongresā 23. aprīlī "Vienotība", kā arī partijas "Kuldīgas novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Tukumam un novadam", Latgales un Jēkabpils reģionālā partija pieņēma lēmumu veidot vienotu sarakstu Saeimas vēlēšanām šī gada rudenī un strādāt ar kopēju nosaukumu "Jaunā vienotība".

"Jaunās vienotības" priekšsēdētāja postenī kongresa dalībnieki vienbalsīgi ievēlēja bijušo ekonomikas ministru, Eiropas Parlamenta deputātu no "Vienotības" Krišjāni Kariņu. Viņa kandidatūra izvirzīta arī Latvijas premjerministra postenim.

Ziņu lente
0