Viedoklis

Nav iespējams atsavināt T-kreklus ar Putinu – visu jau "atsavinājuši" pircēji

© Sputnik / Aleksei Kudenko / Pāriet pie mediju bankasМодели демонстрируют одежду из новой коллекции компании Black Star Wear совместно с сетью магазинов "Армия России"
Модели демонстрируют одежду из новой коллекции компании Black Star Wear совместно с сетью магазинов Армия России - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viltīgais Kremlis sarīkojis kārtējo provokāciju – jaunajā tirdzniecības centrā Rīgā pieejamas visādas Kremļa zvaigznes, Maskavas maigais un stingrais spēks. Pareizie nepaspēja ne trauksmi sacelt, kad no precēm vairs nebija ne miņas – viss bija izpirkts.

Dažbrīd šķiet, ka cilvēkiem Kremlī nav nekā darāma. Daudzi te Latvijā neliekuļoti uzskata, ka tur, Maskavā nodarbojas tikai ar Latviju. Parakstījuši kārtējo paktu par uzbrukumu vietējiem pilsoņiem. Kā tad vēl izskaidrot to ka populārā tirdzniecības centrā no plauktiem uz cilvēkiem skatās Putins? Argumenti, ka, sak, tas tā, pats no sevis, tīrais bizness, nekā cita, izklausās nožēlojami un nepārliecinoši. Visiem zināms: viss tiek parakstīts uz viena galda, tur viss ir tikai personiski, nekāda biznesa, raksta radio Sputnik autors Pjotrs Maļejevs.

Товар недели от Тимати привлек службу госбезопасности Латвии - Sputnik Latvija
Video
"Nedēļas prece" no Timati piesaistījusi Latvijas Valsts drošības dienesta uzmanību

Par godu jaunajai līdzpilsoņu šopinga aktivitātes sezonai populārais tirdzniecības centrs pamatīgi atjaunojies. Tā nu tur iegāja ļautiņi baltās krosenēs, pat ar bērniem. Un ko viņi ieraudzīja? Vienā veikalā visādas lupatas – "Krievijas armija", "Kremļa zvaigznes", gada cilvēks pēc žurnāla Times versijas. Šoks, nieze, bērni, traumas, bērnu traumas pieaugušiem patriotiem. Acumirklī parādījās rakstītspējīgi hipohondriķi.

Sāka rakt augšā visiem spēkiem – meklēt lapas tīmeklī. Izrādījās, ka veikals pieder tādam biedram Timati. Tam pašam, kurš nemaz neizskatās pēc krieva, un, kā apgalvo zinoši, taču vārdā nenosaukti avoti zinošās, taču vārdā nenosauktās aprindās, nemaz nav dziedātājs. Bet latviešu žurnālistikas aso aci nepievilsi – viņš gan nav krievu izcelsmes, taču krieviska satura reperis. Biedri, tas tak jau apdraud valsti!

Noziņoja, kur vajag. "Kur vajag" atsaucās un palūdza izņemt visu to maigā, vietumis – ne maigā, toties siltā spēka kolekciju izņemt.

Veikals tēlo muļķi – sak, kas par lietu? Laba kolekcija, cilvēkiem patīk. Nu jā, zvaigznes, bet kas tad ir? Mums ir arī NATO kolekcija, un tad? Saka, ir viss kas ar zīmējumiem par marihuānu, bet vēl taču nevienam nav ne prātā nācis vainot zīmolu par narkotiku tirdzniecību. Ak tā, nav ienācis? Nu, ja jau kaut kas nav skaidrs, - var ienākt. Vajag to lietu iestādēm ieteikt.

Открытие нового корпуса торгового центра Alfa - Sputnik Latvija
Slēdziet Timati veikalu Rīgā! Nacionālisti atraduši uzrakstus krievu valodā

Un vispār, kas tie par jociņiem? Kas tā par idiotisku manieri jokot par visu? Te ir Latvija, te "pa jokam" nesanāks. Jokot ar patriotiem – tā ir viena vienīga joku bojāšana. Re, piemēram, iet pa ielu cilvēks T-kreklā "Krievijas armija" (uz kurieni viņš iet un kāpēc – to lai iestādes noskaidro). Vai aptverat, cik daudziem mūsu daudzcietušās valsts cilvēkiem tas bojā dzīvi? Smaga pagātne, traumas – jūs taču saprotat? – jau tāpat visriņķī riebīgie vatņiki, kāpēc tad vēl kairināt? Kāpēc lieku reizi likt normālam, iejūtīgam cilvēkam skriet un rakstīt sūdzību "kur vajag"? Kāpēc raustīt aiz ūsām rakstītspējīgos hipohondriķus – viņiem jau tāpat gandrīz izsīkusi visa sabiedrības sirdsapziņa.

Vārdu sakot, izņemiet bez liekām runām. Bet veikals saka – nekas neizdosies. Sak, nav ko izņemt, viss izpārdots. Rāva no rokām laukā. Meklējiet Kremļa zvaigznes pa pilsētu, ja jau tā, draudi klaiņo pa ielām. Nekāda miera valstī nav. Tagad vēl kārtējais maigais un siltais izplatīts. Izplatījās ar’.

Ziņu lente
0